Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
koveslav - майстор
gogyto написа:
До колегата @agj , тези Викита имат ли си гаранция, че нещо не ми вдъхват доверие дори и за хоби?
Би ли споделил защо оставаш с такива впечатления? Аз също не съм привърженик на апаратите с чисто китайски произход,но ми е интересно с какви впечатления остава един външен наблюдател на темата и на база какво прави изводите си.
gogyto - специалист
koveslav написа:
gogyto написа:
До колегата @agj , тези Викита имат ли си гаранция, че нещо не ми вдъхват доверие дори и за хоби?
Би ли споделил защо оставаш с такива впечатления? Аз също не съм привърженик на апаратите с чисто китайски произход,но ми е интересно с какви впечатления остава един външен наблюдател на темата и на база какво прави изводите си.
Изводите ги правя на базата на това, че тези електрожени се продават на възможно най-ниската цена и липсата на гаранционна подръжка, или наличието на такава от фирми еднодневки.
agj - майстор
gogyto написа:
koveslav написа:
gogyto написа:
Изводите ги правя на базата на това, че тези електрожени се продават на възможно най-ниската цена и липсата на гаранционна подръжка, или наличието на такава от фирми еднодневки.
На мен пък ми е много интересно че хем искаш да си купиш електрожен за 300 лв. хем пък и от фирма с 30 год . традиции !Ми купи си от 1300лв. Освен това уж твърдиш че си изчел всички теми ,ама явно нищо не си чел , ако ги беше изчел нямаше да пишеш глупости и да задаваш въпроси на които отдавна са дадени отговорите!Поне десет пъти лично аз съм писал по темите че хасковската фирма ВИКИ си порадва електрожените с гаранционен срок и има собствени сервиз и т.н. и т.н И ако изобщо нещо те съмнява в това която съм писал и показвал- има начини да се провери:вдигаш телефона ,обаждаш се във фирмата ,запознаваш се с цени ,видове машини и всякакви други условия по продажба и доставка или пък се снабдяваш с няколко вида електроди ,палиш се колицата и пристигаш в Хасково и започваш да пробваш машина след машина и която ти хареса -купуваш !Ама аз си мисля обаче, от писанията ти до тук че ти едва ли желаеш нещо да купуваш .......!!!Просто май само се опитваш да бъзикаш и без това отдавна разбъзиканото положение ,по въпросите за електрожени, инвертори ,конвертори и всякакви други лепачни машини .....!!
gogyto - специалист
Колега @agj благодаря за препоръките и насоките в избора ми на електрожен, който не правя всеки ден.
Ще имам впредвид всяка ваша дума, а заключениято по мой адрес ги пропускам, там само не сте познали.
Жив и здрав да сте!
fore - майстор
agj написа:

!Ама аз си мисля обаче, от писанията ти до тук че ти едва ли желаеш нещо да купуваш .......!!!Просто май само се опитваш да бъзикаш и без това отдавна разбъзиканото положение ,по въпросите за електрожени, инвертори ,конвертори и всякакви други лепачни машини .....!!

agj, Майче и Аз достигнах до твоето заключение точно сега.

Факт е че и ти рекламираш твоите машини. Аз до сега не го осъзнавах. Но това не е по важното. Важното е че темата е окупирана от няколко фирми фактически. И Аз изобщо не е трябвало никога да споменавам моята машина като ползвател тук. Защото виждам какъв е ефекта- изяждане с парцалите !

Та и въпросният питащ колега най вероятно го играе вътрешен човек и найстина няма да купува. Явно и ти си от малките риби тук, и ти кроят шапката.
А и забеляза ли как колегата питащ мина в учтивата форма в бързината към теб. :mrgreen:

Да си ги кажеме нещата в прав текст.
Боже, а конкурентите ти ме изкараха че съм ти протеже !? А Аз сам си купих машина и нямам нищо общо със Сандански, Хасково, Софийската фирма на.... да не споменавам имена и незнам кой още там в играта тук.

Изясниха ми се нещата най после за какво и как се играе тук играта !

Но поне е факт че ти си най точен и се отнасяш най разбрано. И Ако трябваше да избирам от кого да купя нещо заради отношението- ти печелиш !
Самоче факторите са други, като близки магазини и тнт. Та за това за сега печели София.

Ей немате грешка тука ! Евала на спецовете !
Последна промяна от fore на ср юли 01, 2015 9:46 am, променено общо 1 път.
gogyto - специалист
Абе какъв вътрешен човек , какви 5 лева ви гонят,както е тръгнало скоро и агент на ДС ще ме изкарате.
Почвам да съжалявам че попитах вече, явно съм мислел че ми отговарят обикновнни потребители, но като гледам разпалването явно съм объркал.
А това че държа на учтивата форма е въпрос на възпитание!
Ще оставя избора си на късмета!
Благодаря на всички който се включиха в темата.
Последна промяна от gogyto на ср юли 01, 2015 3:33 pm, променено общо 1 път.
toffifee77 - напреднал
Привет на всички. Няма мнения за тази машина, или аз поне не открих. Знам, че е в долния ценови клас, но финансиите са ограничени :) . Някой да сподели нещо за този инветор. http://www.kpower.bg/bg/catalog/id/32.html . Ще се ползва само за лични цели.
stan73 - майстор
То ако е за тези пари, машините на колегата Пансим са много добри и се вместват в сумата почти, а са и български.
http://iza99.url.bg/home2
(втората машина)
fore - майстор
Не е лошо дасе прави реклама. Но хората за това вземат пари. А в случая Стан, до колкото разбрах ти даже не си пробвал въпросните машини, но ги препоръчваш.
Каква е тази симпатия към марката ?

Не казвам че не стават. И Аз нямам опит с тях за да ги оценявам.
stan73 - майстор
Нито ти дължа обяснение, нито ще получиш такова. (имам си съображения)

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: