Kirilpm написа:Ами на ампер клещите мисля че може да се вярва,особено при положение че показанието им е доста близко до това на амперметъра на електрожена.Иначе и за мен са много,но взех такава машинка за да мога да я използвам без да я товаря.По принцип повече от 3.25 не са ми нужни в работата,много рядко 4мм.Захранващия кабел е 2х4кв +2.5кв та мисля че като е вързана на силов контакт с 4кв едножилен кабел не би трябвало да има проблем.А 25А предпазители издържат на кратковременно претоварване,дори при ток над 30А не изключват моментално,трябва доста време.Ако има проблем ще сложа 32А при 4кв инсталация с мостов кабел не би трябвало да има проблем.Днес безпроблемно рязах с 4мм стоманен електрод и то доста дебело желязо,изгори 5 електрода по 4мм на максимален ток без да включи защитата,та доволен съм от машинката.Явно не си ме разбрал,нямам в предвид това че амперите не са ти реални ,а съвсем друго нещо....!Иначе поздравления за това че добре си се ориентирал за машина с максимално голяма мощност!Защото смисъла съвсем не е в това само да ги имаш !Вярно че може никога да не ти потрябват но пък машината винаги ще има запас, което обаче е изклюително важно!
Последна промяна от agj на вт авг 11, 2015 11:24 pm, променено общо 2 пъти.