Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
ortho - напреднал
nikolson написа:
Шестограмни ключове, или отверки не вършат ли работа?
Имаме си, новата ни бормашинка има патронник за битове 1/4
anabolicbeast - специалист
ortho написа:
anabolicbeast написа:
http://bashmaistora.bg/%D0%BD%D0%B0%D0% ... t3456.html Дано съм бил полезен. Вярно, че трудно се намират, доста порових. Мислех, че е стандарт. :?
АУУУУУ... Жив да си!!!
Аз чопкам из нета от 2 дни - безрезултатно.
Много благодаря!!
Радвам се, за това сме тук! :)
Mc Queen - специалист
А, дали 9/64 цолов няма да ти върши работа?
9/64 hex bit
пусни в гооглето, че линковете не ми се получиха.
Поздрави:
Mc Queen
lov - майстор
Днеска след обяда ще обикалям по магазините точно за битове и разни по специални крепежи и ако намеря ще звънна по телефона да се разберем как да процедираме.
radius - майстор
ortho написа:
Налага се да използваме и по-обикновени понякога. Споко!!! Не е във вреда на пациента, повече е в наша.
Ще може ли малко разяснения, тия винтове не се ли завиват в кост, т.е. да остават под плътта?
ortho - напреднал
radius написа:
ortho написа:
Налага се да използваме и по-обикновени понякога. Споко!!! Не е във вреда на пациента, повече е в наша.
Ще може ли малко разяснения, тия винтове не се ли завиват в кост, т.е. да остават под плътта?
AAAA, объркването е породено от неточният ми изказ.
Винтовете са си медицински, от медицинска неръждаема стомана или титан. Наистина се завиват в костите и там си остават за определен срок.
Инструментите са по-обикновени.
Опитваме се да таковаме дявола в движение... :-D
radius - майстор
Съвсем няма объркване!
Аз напълно разбрах идеята и не ми се и мисли че може да се ползва обикновен винт. Просто ми се струва рисково да завиваш този винт с някакъв ръждилник. Ще остане ръжда по главата, ма какво разбирам аз...
ortho - напреднал
anabolicbeast написа:
http://bashmaistora.bg/%D0%BD%D0%B0%D0% ... t3456.html Дано съм бил полезен. Вярно, че трудно се намират, доста порових. Мислех, че е стандарт. :?
Греда, търсенето продължава.
Оказа се че са се объркали в магазина, не било 3,5 мм, а 3!
nikolson - майстор
Обърни внимание на написаното от колегата за инчовите р-ри. 9/64 е 3.57мм. В същото време може да провериш и накрайниците еврейска звезда, т.нар torx. Струва ми се, че нещо се пропуска.
lov - майстор
Ако все пак от никъде не изскочи нещо с заявка поемам ангажимента да ти прещлайфам по размер няколко 4 -ки на 3,5мм

Тема "Бит 3,5 мм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: