Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
masterval - майстор
Верно ще настъпи мазало. Но твърдението, че дърво се реже с дърпане, също нещо не е убедително :?
stepoff - специалист
n_a написа:
Аз си ги слагам "на дърпане". То си е според случая. Нема място за спор.
Като мен,но какво пише в учебниците??????
Стефан - майстор
Напред, винаги
stepoff - специалист
защо?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хееей! Учебниците "да го духат"! Винаги. Аз имам глава за мислене. нямам сила в ръцете, следователно си помагам всякак. В случая, на дърпане си помагам с тежестта на тялото... правилата и учебниците са за основа, за начало.
И за хората на които това им стига.
Що влизаш в безсмислени спорове? Спорът е да научиш мнещо, не да го начукаш някому.
Е, може да е повод някой да почерпи :lol: .
myhouse - напреднал
stepoff написа:
защо?
Защото при бутането напред, можеш да приложиш по-голям натиск.

Напред и надолу... :wink:

По темата, зъбците напред :)
evdoki - специалист
И аз напред ги поставям
stepoff - специалист
n_a написа:
Хееей! Учебниците "да го духат"! Винаги. Аз имам глава за мислене. нямам сила в ръцете, следователно си помагам всякак. В случая, на дърпане си помагам с тежестта на тялото... правилата и учебниците са за основа, за начало.
И за хората на които това им стига.
Що влизаш в безсмислени спорове? Спорът е да научиш мнещо, не да го начукаш някому.
Е, може да е повод някой да почерпи :lol: .
моята логика е точно като твоята.......силата е когато издърпваш. този с който споря ми е доста близък и поне засега нямам сексуални желания към него.............но ако не се научи да реже с ножовка..............
:lol:
svetliopi44 - Чирак...
Споко бре аз ги слагам на зад ... ма кой както му е удобно ... а и рядко ми се случва да режа с ножовка а предполагам и на вас ... :)
Стефан - майстор
Назад са зъбите на триона за дърво. На Злодейката. А на ножовката за метал са НАПРЕД.

Тема "Как се поставя лист за ножовка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: