Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
shotik - майстор
Виж тази преса,може да не я купиш,но пък може да използваш снимките като идея за направа на преса от теб:

http://prodavalnik.com/mehanichna-presa-i2229568
ESPACE - майстор
Този си продава пресата без пари. Отнасяй я. Само да ти кажа че профилите на въпросната преса са от някаква якостна и огъваща се стомана, която след отпадане на натиска възстановява формата си. това дето ще купиш като профили определено няма да е такова.
koko112 - напреднал
Моита преса е от16т. крик,и бутилка за управление на комбаин НИВА.Пробиваш крика отдолу на стеблото,отгоре заваряваш един нипел,маркуч за високо налягане от крика до бутилката и става перфектна преса.Заваряваш крика да не се разпьва и си готов.
maxuel82 - специалист
koko112 написа:
Моита преса е от16т. крик,и бутилка за управление на комбаин НИВА.Пробиваш крика отдолу на стеблото,отгоре заваряваш един нипел,маркуч за високо налягане от крика до бутилката и става перфектна преса.Заваряваш крика да не се разпьва и си готов.
Дай снимка ако може :? защото немога да си представя описаното от теб :)
maxuel82 - специалист
Пресата е почти готова ! Но немога да си намеря пружини на опън които да прибират крика ! Знаете ли къде в Пловдив се продават пружини ??? Благодаря !
Kumay - майстор
Не знам къде да намериш, но съм чувал че в Казанлък има доста фирми, които произвеждат...
Та може да потърсиш някой да ти направи!
ZEDYCUS - майстор
Пружини от механизъм за вдигане на матрак, дали няма да ти свършат работа. Доста са здрави, дълги са около 20см завършват с куки. :?:
gogotattoo - специалист
http://gogotattoo.snimka.bg/hobby/maste ... 61.9592495

Те това са пружини за повдигане на матрак :lol:
maxuel82 - специалист
Е баш такива ми трябват ! Откъде да си ги купя ???
gogotattoo - специалист
Ми, купуваш матрак и ... :cry:

Моите са от стар матрак :?

Тема "Искам да си правя преса ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: