• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
complast - специалист
dragozow написа:
Мога да ти го внеса с гаранция на горе/долу същата цена...но.....китайката, която ги произвежда ми каза че точно комбинираните машини не са много добри, каза нещо от сорта че като е 3 в 1 не върши същата работа като отделни машини. Ако много държиш мога да го поръчам. Аз внасям същото, но без плазма. Машината е много хубава, но в момента всичко е продадено. В Китай имам произведена партида машини, която обаче ще тръгне насам на 18.05, ако всичко е наред ще е тук на 15-25.06. Машината за която ти говоря струва 1299 лв, но ще измислим нещо:
http://www.argo-market.com/Products/Details/1326
Стига да ти се чака разбира се.
Един месец не е никакъв проблем.Ще наминем със сина ми да видиме за какво става реч.
complast - специалист
complast написа:
dragozow написа:
Мога да ти го внеса с гаранция на горе/долу същата цена...но.....китайката, която ги произвежда ми каза че точно комбинираните машини не са много добри, каза нещо от сорта че като е 3 в 1 не върши същата работа като отделни машини. Ако много държиш мога да го поръчам. Аз внасям същото, но без плазма. Машината е много хубава, но в момента всичко е продадено. В Китай имам произведена партида машини, която обаче ще тръгне насам на 18.05, ако всичко е наред ще е тук на 15-25.06. Машината за която ти говоря струва 1299 лв, но ще измислим нещо:
http://www.argo-market.com/Products/Details/1326
Стига да ти се чака разбира се.
Един месец не е никакъв проблем.Ще наминем със сина ми да видиме за какво става реч.

Дойде ли вече стоката?
dragozow - майстор
В понеделник вечерта ще разтоварваме, говорих със спедитора преди час. Ако всичко е наред във вторник ще продаваме, звънни ми един телефон за всеки случай в понеделник вечерта да кажа със сигурност, 0898798624.
  • 1
  • 2

Тема "WIG апарат." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: