Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
cvettomirr - специалист
До bulhomes2
това не го разбрах, явно ме бъркаш с някой друг
ПП. Иди ди тоя, дето ти докара щрайхмуса. Той миналата година си прави гараж с термопанели (и врата в т.ч.)!
Последна промяна от cvettomirr на нед дек 07, 2014 2:42 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Явно те бъркам. Имаше някой Цветомир от Троян...

ПП. С cvetomir_77 те бърках
Последна промяна от bulhomes2 на вт дек 09, 2014 8:33 pm, променено общо 1 път.
Чираче - майстор
Май вече задалия темата има решение, щом не пише. Кажи поне едно Благодаря :lol:
cvettomirr - специалист
Еми чакам сандвич панелите вторник сряда, края на седмицата ще пусна и снимки мисля че ще съм готов.
cvettomirr - специалист
Ударих на камък,
от Фирма Bravo Panel Русе, ми бяха обещали едни панели второ качество, че за първо навсякъде искат поръчка, сигурно званях на 100фирми които предмлагат панели на склад, и като се обадите и те викат еми само по поръчка работим вече. Направо някав ужас. Искаш нещо да купиш а не можеш, като чуят за 10кв и :-D

Утре чакам снимките на панелите, единия бил с презастъпена ламарина, дано да ме устройва.
EDI - майстор
Я си нaпрaви дървен сaндвич, кaкви сa тези тенекии. :axe: Прaвиш 2 или 3 крилa и си готов.
Чираче - майстор
И това е решение. Но трябва солидна обработка на дървото против влага.
EDI - майстор
Тaкa си е.A може и комбинaция метaл-дърво, стaвaт хубaви нещa с мaлко фaнтaзия.
Чираче - майстор
EDI написа:
Тaкa си е.A може и комбинaция метaл-дърво, стaвaт хубaви нещa с мaлко фaнтaзия.
Градски, ако си от Каргона, си зле с опасност от наводненията. В Аврена е по-добре.
EDI - майстор
От тaм съм, aмa зa сегa при нaс нямa опaсност, дa чукнa нa дърво, мaкaр днес кaто видях ръкaвa нa голямото съоръжение, дa ми нaстръхнa врaтa чaк.Тaкaвa водa не е билa никогa.Спокойно може и грaдския ръкaв дa стигне ръбa нa дигaтa, aко продължи изпиускaнето нa Копринкa и Жребчево.

Тема "Направа на гаражна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: