Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
uphero написа:
hidrazin написа:
Че те не се пазарят. Просто си правят таш...ак с теб. Нормално. :lol:
:partyman:
Тва е ясно, ама на някой ако му се види скъпо да каже. Цената я сложих без много да я мисля и проучвам.
Вторични Суровини продават на левче, а купуват на 0.40. Общо-взето, това е цената на тези благинки
Чираче - майстор
Колко тежи тая благинка?
Hoвoceлckи - майстор
n_a, кога си предавала на 0,40лв за последно? Неотдавна си се върнах с около побовин тон като ми казаха 18стотинки за килограм.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Hoвoceлckи написа:
n_a, кога си предавала на 0,40лв за последно? Неотдавна си се върнах с около побовин тон като ми казаха 18стотинки за килограм.
Не предавам, купувала съм и оттогава ми е спомена. Значи желязото пада...горкото, дано не се натърти. А продажната цена каква е?
Да използвам темата. Имам голяма бутилка CO, май е и пълна, с такъмите за правене на газирана вода. Дали има някакъв интерес?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Чираче написа:
Колко тежи тая благинка?
30-35 да е. Зависи от основата
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
uphero написа:
..]
Ти да не се притесняваш сега за цената, за всичко си има клиент. Ще е договорите
Гост - специалист
n_a написа:
Да използвам темата. Имам голяма бутилка CO, май е и пълна, с такъмите за правене на газирана вода. Дали има някакъв интерес?
Пробвай във форумите за акваристика.
Чираче - майстор
n_a написа:
uphero написа:
..]
Ти да не се притесняваш сега за цената, за всичко си има клиент. Ще е договорите
n_a написа:
Чираче написа:
Колко тежи тая благинка?
30-35 да е. Зависи от основата
Колко е реалната цена?
Вторични суровини в момента изкупуват желязо на 0,18 лв./кг и продават на 0,60лв./кг. Което значи, че ако я продаде там, ще вземе около 6 лв. А ако я продаде по 60 ст. ще вземе 21 лв. А продавача иска 150 лв. :lol: Значи вторични суровини не го устройва като вариант.
Което означава, че остава само варианта за лично договаряне с евентуален купувач. Но каква е реалната цена?
uphero - специалист
Да разбирам, че няма стойност като продукт?
Ако е така зарежи, ще подпра нещо с нея :-D

Тема "Продавам наковалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: