Всеки има право на мнение. Нямам нищо против твоето, но не ми забранявай да имам свое, моля! С пералнята ти беше грешка предложението ми. Ако имах представа, че ще реагираш така, просто нямаше да го правя. Не е добре обаче, че не отчиташ желанието ми за помощ тогава. Трябваше да гадаем какво се е случило при теб и споделяхме наши подобни проблеми и решения (включително и лов). Напълно нормално е от много предположения по симптоми, само едно да е вярно. Не ти прави чест да плюеш по непозналите болката ти. Те все пак са били съпричастни с отделеното време по твоя проблем. Още по-лошо е да си злопаметен и да пресбедваш до дупка този, когото си набелязал. Лов също точно ме преследва. Затова и направи от мухата слон с този термин (който както видяхте също сам използва). Затова и форумът ни заприлича на парцал. Няма вече нито една тема развита по същество, чисто без безброй излишни, преднамерени отклонения. В другата тема ставаше въпрос възможно ли е локално загряване на част от колектор до температура по-висока от 100 градуса (при наличие на "охлаждаща течност". Споделих, че ми се е разтопявал калй (естествено - припой, композиция ...), според мен при аналогични обстоятелства. Мислех, че това подсказва възможност, че и при колектора може да се получи такова локално загряване. Щеше да ми е интересно да науча нещо относно този "физичен феномен" да го наречем. Лов отстояваше тезата, че не е калайдисано (подготвено) достатъчно добре. Че даже е невъзможно. Ако някой иска, мога да отрежа въпросното парче и да му го пратя да се убеди. Мога да го нагрея, да се стече калая. Ако не е калайдисано добре - ще се видят участъците. Ще направя клип ако трябва, но с предварителната уговорка, че ще получа извинение за съмненията, че е било запоено добре.
Ще ми бъде интересно да прочета и други версии за въпросното разтичане.
Ще ми бъде интересно да прочета и други версии за въпросното разтичане.