Нагряваш, мажеш, изтриваш с парцал.......става бетон. На ВЕЦ генераторите където съм бил така го правех. Австрийска технология 

нед ное 24, 2024 4:55 pmgogo7777 написа: Нагряваш, мажеш, изтриваш с парцал.......става бетон. На ВЕЦ генераторите където съм бил така го правех. Австрийска технологияДа бе, то затова ли гръмна Чаира?
нед ное 24, 2024 6:31 pmhidrazin написа:Само предположих за какво ще ти е. Явно метода не е популярен в БГ и не се практикува. Тогава нагрявах с оксижена, но далеч от тия 1083°С, достатъчно бе да се изпари "кашата"нед ное 24, 2024 4:55 pmgogo7777 написа: Нагряваш, мажеш, изтриваш с парцал.......става бетон. На ВЕЦ генераторите където съм бил така го правех. Австрийска технологияДа бе, то затова ли гръмна Чаира?![]()
Как си представяш с тая пиклива горелчица да загрея медна шина примерно 80х10 и дълга метър-два?
А предварителна обработка и каква температура?
![]()
P.S. Ще ме вкараш в беля с това колоидно сребро.
Ще ми посинее кожата и ще трябва да ставам благородник/аристократ.![]()
нед ное 24, 2024 6:38 pmgogo7777 написа: Трифуне,Разбра. Даже се чухме. Просто се опитва да помогне.
Ти не разбра ли, че Хидрата няма да пърли прасе? Изрично е споменал какво му трябва, както и какви отговори търси.
нед ное 24, 2024 6:43 pmgogo7777 написа: Явно метода не е популярен в БГ и не се практикува.То и демократично среброто вече не е популярно БГ що се отнася за техника.
нед ное 24, 2024 6:38 pmgogo7777 написа:Нищо лично, флАмер. Просто ти напомням тъпните.
нед ное 24, 2024 6:51 pmgogo7777 написа: Хич не ми дреме к'во си комуникирате с Хидрата. Придържам се към темата, клавиатурко.
нед ное 24, 2024 4:50 pmhidrazin написа:При това он си знае неговата. Клавиатурко, същи форумен шампион.нед ное 24, 2024 4:41 pmgogo7777 написа: Да не посребряваш контактните части по шините на електромашини и тем подобни яки инсталации с колоидно сребро?На какво си бре? Бързо да го сменяш!![]()
И дори да посребрявам, защо с колоидно сребро, и защо въобще с горелка бре?
Баш па ти да питаш такива ми то работи...![]()
![]()
нед ное 24, 2024 6:43 pmgogo7777 написа: Само предположих за какво ще ти е. Явно метода не е популярен в БГ и не се практикува. Тогава нагрявах с оксижена, но далеч от тия 1083°С, достатъчно бе да се изпари "кашата"Или нещо ме гъбаркаш, или нещо не мое да се разберем...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: