• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Тани - модератор
stepoff написа:
Борис написа:
Един не разбрал и затова иска да трие , друг не бил на ниво , третия на всяка манджа ... . Човекът си е задал съвсем конкретно въпроса , като е добавил и поздрав , и кой се обиди ? Май нито една "женка" . Stepoff,търси в Бургас ,на бул."Янко Комитов" , от кръстовището за КАТ в посока Практикер . Има на няколко места , на првата спирка още е едното , има табели .
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРИЯТЕЛЮ !!!
още утре ще мина от там за да проверя.
Дано има това което търся.
П.п ТО НЕ БИЛО МНОГО ТРУДНО ДА СЕ ОТГОВАРЯ!!!

VELSI,ТАНЕ искам още веднъж да се извиня,СЪЖАЛЯВАМ
Ако можех и аз бих ти отговорил! Лично мен не си обидил с нищо за да ми се извиняваш! По скоро би трябвало да се извиниш на нежното присъствие на форума!
stepoff - специалист
Борис написа:
Един не разбрал и затова иска да трие , друг не бил на ниво , третия на всяка манджа ... . Човекът си е задал съвсем конкретно въпроса , като е добавил и поздрав , и кой се обиди ? Май нито една "женка" . Stepoff,търси в Бургас ,на бул."Янко Комитов" , от кръстовището за КАТ в посока Практикер . Има на няколко места , на првата спирка още е едното , има табели .
БОРЕ,БЕЗКРАЙНО СЪМ ТИ БЛАГОДАРЕН !!!Ами отидох днес и си купих от магазинчето където ме прати !!!
КАЖИ МИ СЕГА КАК ДА НЕ НАПИША ЕТО ТОВА:
КОГАТО ЧОВЕК ЗНАЕ И ИМА ЖЕЛАНИЕ-ПОМАГА.
В останалите случеи си чешем.........какво??? езиците!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ
Борис - специалист
Ти ме уби! Благодаря ! Не очаквах ! Дори само за това си е заслужавало да съм във форума !
  • 1
  • 2

Тема "МЕТЧИК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: