Маската,за разлика от много други техники,които обсъждаме си е сериозна работа-тук говорим вече за гаранции за здравето.Досега съм използвал само маркови стъкла,никога не съм си позволявал компромиси със случайни такива,защото здравето ми зависи от това.Някак не мога да се пречупя да повярвам на обикновените соларни и да им се доверя.Ами ако се окаже след няколко години,че съм сгрешил.....Аз за такъв уред бих искал всички възможни сертификати и гаранции и пак ще съм с едно наум!Скоро ми потрябва още една маска и мислих,мислих.... и пак си купих конвенционалн шлем,и аз избрах Eco Arc 2,но соларен пак не посмях да взема.Все си мисля,че ако посегна,ще е на най-високите класове! Убедете ме в противното,заварявам доста и ще съм ви благодарен!
Sharkolia написа:.Един филтър по-светъл отгоре през ,който да се вижда всичко като през слънчеви очала и един тъмен по-широк отдолу за заваряване. В такъв стил ми е ръчната маска.На ЕСАБ еко арк 2 можеш да сложиш ето такова стъкло http://www.formicaweld.cz/0|10|15|23|29 ... U4203.html ,то е точно в тоя стил в които ти е ръчната маска.Много интересна глезотийка е ,но тук в Бг. е абсурд да се намери подобно нещо.....!![]()