• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Чираче - майстор
За себе си умея.
fill - специалист
Чираче написа:
За себе си умея.
И аз за себе си умея,но тези дето дават пари изискват да го умееш и за тях...
Чираче - майстор
И това го мога. Със съответните документи за правоспособност. Още искаш ли?
fill - специалист
Чираче написа:
И това го мога. Със съответните документи за правоспособност. Още искаш ли?
Ми сподели де ...Газово пламъчно,РЕДЗ,Миг,Маг,ВИГ ТИГ и т.н.Кое от всичките.Щото аз ги владея всичките,без документ,което не пречи лабораторните проби да са безупречни.На мен тапия за заварчик не ми трябва,поради простата причина че имам "тапия" за управител на фирмите дето си наемат заварчици и дърводелци.И по една случайност съм собственикПП.И тапия за управител нямам,ма не ми пречи да се фукам,че съм собственик...
Чираче - майстор
fill написа:
Ми сподели де ...Газово пламъчно,РЕДЗ,Миг,Маг,ВИГ ТИГ и т.н.Кое от всичките.Щото аз ги владея всичките,без документ,което не пречи лабораторните проби да са безупречни.На мен тапия за заварчик не ми трябва,поради простата причина че имам "тапия" за управител на фирмите дето си наемат заварчици и дърводелци.И по една случайност съм собственикПП.И тапия за управител нямам,ма не ми пречи да се фукам,че съм собственик...
Ами и аз ги имам почти всичките документи за правоспособност. Без ТИГ. С тая разлика, че имам и тапията, и практиката. За момента се фукаш. Но, ако някой ден фалираш, кво става?

Спирам дебата с теб. Първо научи правописа, .....
fill - специалист
[quote="Чираче"

Но, ако някой ден фалираш, кво става?...[/quote]
Не знаех,че тапиите са афродизиак...ба си...
За правописа,извинявай.Не съм завършил българска filлология...
kozl - майстор
В днешно време тапиите отключват врати. Какво ще е зад вратата е друг въпрос, но като нямаш ключ и няма как да разбереш.
Fill голямо самочувствие, но тука не очакваме да се хвалиш, а да помагаш и то за без пари. Е така за удоволствие. Какво си се стиснал? То може и с магически думи да се изправи капака, ама като няма кой да ги каже :roll:
Само с тапии - стават за подложка да не клапчи, ама шъ требе повече тапии :lol:
fill - специалист
kozl написа:
В днешно време тапиите отключват врати...
Ей тоя ключ ни такова мамата...Имах оферта,преди години, срешу 3000лв. -трибуквено съкращение пред името.Предпочетох да инвестирам тая сума в друго.И не сбърках.Сега просто не ми се налага да заварявам аз.Наемам си хора с тапии.Ха сега познай,колко от кандидатите вземам на работа и кой им плаща тапиите...Принципът е прост:Правим две заварки, ти и аз.Лабораторията решава.Ако моята е по зле,ще ти бъда началник.Но ако твоята е по зле,няма как да ми бъдеш началник.даже и работни.
Да не отварям дума за чертежи които съм чел,подписани от няколко "инж..."
Всеки уважаващ себе си заварчик,е на ясно че заваряването е термична деформация.И когато дава съвет,би трябвало да започне точно с това.Заявявам че в заваряването понятието "шлосер - заварчик" е не делимо.
Чираче - майстор
fill написа:
Наемам си хора с тапии. Ха сега познай, колко от кандидатите вземам на работа и кой им плаща тапиите...Принципът е прост: Правим две заварки, ти и аз. Лабораторията решава. Ако моята е по зле, ще ти бъда началник. Но ако твоята е по зле, няма как да ми бъдеш началник.
Да не отварям дума за чертежи които съм чел, подписани от няколко "инж..."
Всеки уважаващ себе си заварчик, е на ясно че заваряването е термична деформация. И когато дава съвет, би трябвало да започне точно с това. Заявявам че в заваряването понятието "шлосер - заварчик" е не делимо.
Ти определено започваш да ме дразниш. И не само мен. Някакъв тъпънар, необразован, ще ме наема мен. Айде бегай от тук.

Това, че по някакъв начин си успял/вероятно нечестен/, не означава, че можеш да се мериш с образованите хора. Но това е до време. Сигурен съм, че наетите от теб хора ти се подиграват зад гърба. Ама ти си велик. Вярвай си. :lol:

ПП. Ако забелязваш, оправих ти правописните грешки :lol:
fill - специалист
За теб,образования, специално ще организирам наемането на принципа "руска рулетка".Отстрелвам русите и тъпите и...хоп чирачето в кацата.Освен за трол,сигурно имаш и тапия за спамер...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Капак на водомерна шахта /и лека кола върху него/." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: