А шлаката се отделя така,защото планката е дебела 3-4мм и при по-дълъг шев прави доста сериозна топлинна деформация докато се нагрява и изстива и точно деформацията я отлепва.Получава се при определени ситуации,не е чак чудо невиждано.Не визирам отделянето на шлаката, а самата нея..........електрода може да ти го извадят от кутия на НОРД /от всяка шапка може да изкочи зайче/, но кво от това........това на снимката произлизаща от клипа е правено с РУТИЛОВ електрод. Елементарен фокус за ба..ци, с каква цел, се въздържам да коментирам.........
gogo7777 написа:Нямам никакво намерение да споря или да коментирам уменията на който и да било. Факт е, че в клипа има откровенна лъжа. Не ми е нужен микроскоп за да го твърдя. Разбирам, че пишеш заради приятеля ти, но другите съфорумници остават в неведение......,а и в намесата ми има подтекст предназначен към конкретен потребител.А ти заради кого пишеш ,не ли отново за приятеля си !?И какви са Вашите цели -абсолютно комерсиални !Тотално оплюване на конкурентни продукти -което пък се нарича нелоялна конкуренция!
esso написа:Здравейте,За MMA180 нямам впечатления !
Отдавна искам да си взема електрожен но все се разубеждавам след някои коментари.
Конктетно си харесах ИНВЕРТОРЕН IGBT ЕЛКТРОЖЕН MMA180 - ЦЕНА 240 ЛЕВА от сайта на viki-mashini.com
Приказвах с човека като първоначално исках да взема синята серия ММА200, но той ми каза, че този бил с по добри транзистори.
Има ли някой закупил машина от този сайт тази конкретно или друга и доволен ли е?
koveslav написа: За информация-устройството на този модел(свалихме от любопитство капака на машината на един колега) отвътре изглежда като снимките които бяха публикувани тук на Райдер 200 и на Argo 200. Не съм специалист по електроника,само казвам,че си приличат,еднотипни са по устройство.Нямат нищо общо с празните кутии на други китайски модели,които бяхте публикували. Същия модел го има и с функция аргон и HF запалване и тук няколко човека се хвалеха и от него,включително и в анкетата за електрожени.А шлаката се отделя така,защото планката е дебела 3-4мм и при по-дълъг шев прави доста сериозна топлинна деформация докато се нагрява и изстива и точно деформацията я отлепва.Получава се при определени ситуации,не е чак чудо невиждано.Колега споменаваш марки които са забранени тук, а пък и им изтъкваш качествата които също са отхвърлени.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: