koveslav написа: Но преди два дни не познаваше "залятата" платка на моите снимки........не разбирам какво точно искаш да кажеш...може би смяташ че те лъжа.
Ако искаш на ЛС ще ти дам името и телефонния номер на човека с вики-б 130А от Русенския край е. Инвертора му е подарен след повреда. Аз му го поправих, човека предполагам е доволен...
Не виждам проблем...
Ако пък смяташ, че мога и имам желание всички инвертори които са ми минали през ръцете да ги помня до последния чарк в тях...

Да добавя - съжалявам че вече не е при мен въпросния 200А инвертор, да ти направя две-три снимки да видиш черната заливка, и стърчащите резистори последователно закачени с ВИСЯЩИ във въздуха спойки - нещо абсолютно недопустимо за качествено заводско производство. Но явно напълно допустимо за китайски платки от 60 долара.
Ама нали сте доволни - резнали са ви главите от кръста с цената и сега не можете пред себе си да си признаете грешката и се самоуспокоявате с писаници
Продължавам - въпросния "велик" инвертор даже няма свестен антистик. Въпреки че е шумно рекламиран.
При залепване на електрода тока на късо не пада под 60-80А което е ток за работа с 2.5мм рутилка.
Е, що за антистик е това? Знам че няма да ми повярваш, но нали имаш приятел с такъв инвертор? Лесно ще го тествате
Та така...давайте повече факти и по малко емоция.