• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Alternative AI - специалист
Не търся цвят, а естествено патиниране. Природата ще си го оцвети в своите си нюанси. Избрахме медта защото е податлива на окисляването.
gogo7777 - майстор
чет сеп 11, 2025 8:52 amAlternative AI написа:
Направо ме отказа да се занимавам.
Мога да ти дам по-точна рецепта, но тя също ще трябва да се коригира (донастройва) след разработването на електролита. Поне с прецизен лабораторен ареометър трябва да се сдобиеш. С обхват 1,000-1,200
:drinkers:
Отказвам се да си го правя сам. Предложението ти да ми продадеш готов валидно ли е още?
gogo7777 - майстор
чет сеп 11, 2025 12:51 pmAlternative AI написа:
Предложението ти да ми продадеш готов валидно ли е още?
Мммм май не. Не бих продал нещо, което няма да се оцени от ползвателя. Галванопластиката не започва и свършва с приготвянето на електролит. Ако нещо не ти се получи неминуемо ще ме обвиниш мене, че съм ти продал нещо неработещо. Да, писах, че мога да ти продам готов електролит, но после размислих.....сори :drinkers:
Разбирам те. А ако ти обещая да не негодувам относно електролита ще ми продадеш ли?
gogo7777 - майстор
чет сеп 11, 2025 2:57 pmAlternative AI написа:
Разбирам те. А ако ти обещая да не негодувам относно електролита ще ми продадеш ли?
Не. Бих продал или подарил на съфорумник, който е доказан. Такива ги броя на пръстите на едната си ръка.
:drinkers:
Това малко ме обижда.
gogo7777 - майстор
Няма причина да се обиждаш. Не те знам, от скоро си се регистрирал. От ника ти се подразбира, че си против AI, но това за мен не е достатъчно.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Материал никел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: