+1
Язе нали съм от "Платените" рекламисти, да кажа, че добрите продукти сами се рекламират. 

idunno написа:Иска се умение и настройка на ампеража.По тънкият електрод се ползва на определени места- нямам предвид винкела и ламарината на форе- ако се изисква плътен непрекъснат шев или материалът не обича големи зони на нагряване, тогава се ползват тънки електроди спрямо дебелината на базовия материал.Аха, до сега Корейска стомана, сега и винкела и ламарината на Форе ! Други бисери -давайте, давайте моля !
Абе, не е за всеки.Даже асмалъка не е за всеки, независимо от електрожена.Требе и четене, требе и ръка и добър гащеризон също требе.Че и маска.![]()
![]()
![]()
idunno написа: Ако някой съм го пропуснал, да ме прощава.Хм -хм ... Простено ти е!
stan73 написа:И на моят, горещият старт е силно изразен (чува се даже в началото като по-силно изплющяване на искрата) и се опасявах, че ще стават дупки, но аверчето каза, че започвал заваряването откъм винкела и поле продължавал до средата с ламарината и винкела и така дупки нямаше.Начини да се завари един детайл има...но не може да се оспори предимството на регулируемия Хот старт. Не случайно всички машини висок клас го имат.
pansim написа:Нищо ново под слънцето бе "приятелю "!Те и доста китайчета го имат, та даже и с потенциометър за регулиране ги произвеждат ,..и не само Хот старт имат, ами Арк форс си имат! Ето ти и примерче :машинка с доста екстри пак китайка -
Начини да се завари един детайл има...но не може да се оспори предимството на регулируемия Хот старт. Не случайно всички машини висок клас го имат.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: