Kirilpm написа:А колкото до хасковските машинки аз съм на мнение че ако бяха хубави щеше да ги похвали и някой друг във форума,щом толкова хора са си купили.А не си ли забелязал че пък и никой не се оплаква!
За останалата техника която продават хасковлии не мисля че е тук мястото да я обсъждаме ,темата е инверторни електрожени!.
Kirilpm написа:А за 250А машинка ами аз като я взема за 300 лева,като сменя двата силови кабела,ръкохватката,масата,захранващия кабел,ако искам да работя с аргон евентуално и аргоновия шланг и това като предполагаме че машината работи безотказно и не се налага ремонт,е на мен какво ми остава?.А защо трябва да ги сменяш?Вероятно защото тук във форума ти се казва че трябва?
За любителска работа, за няколко пъти в годината ,кабелите вършат работа !
Kirilpm написа:Има и едни други много известни WS200 пак с произход хасково,та много внимателно бих проверил и бих отишъл на място ако ми трябва машина оттам преди да рискувам.Да това е най разумното решение за тия които имат съмнения и не само, това важи за всеки които реши да си купува заваръчна техника.
Не знам само какво искаш точно да провериш за тия WSM 200?

Ако човек се порови във форума по темите ще открие доста подбни мнения,които обаче разбираемо защо,... са минали просто ей така ......без да им обърнеш внимание!