Kirilpm написа:А колкото до хасковските машинки аз съм на мнение че ако бяха хубави щеше да ги похвали и някой друг във форума,щом толкова хора са си купили.А не си ли забелязал че пък и никой не се оплаква!

За останалата техника която продават хасковлии не мисля че е тук мястото да я обсъждаме ,темата е инверторни електрожени!.
Kirilpm написа:А за 250А машинка ами аз като я взема за 300 лева,като сменя двата силови кабела,ръкохватката,масата,захранващия кабел,ако искам да работя с аргон евентуално и аргоновия шланг и това като предполагаме че машината работи безотказно и не се налага ремонт,е на мен какво ми остава?.А защо трябва да ги сменяш?Вероятно защото тук във форума ти се казва че трябва?
За любителска работа, за няколко пъти в годината ,кабелите вършат работа !
Kirilpm написа:Има и едни други много известни WS200 пак с произход хасково,та много внимателно бих проверил и бих отишъл на място ако ми трябва машина оттам преди да рискувам.Да това е най разумното решение за тия които имат съмнения и не само, това важи за всеки които реши да си купува заваръчна техника.
Не знам само какво искаш точно да провериш за тия WSM 200?