MamaMy написа:Похвали се после и със снимки на машината и на шевоветеМолбата предполагам е към колегата KocKoo и по повод това мнение :
KocKoo написа:Здревейте колеги,ще споделя пробата с китайчето.Работил съм снего само 3 дни средно около 4 часа заварки само едностранен шев,без газова среда дебелина на материала 1-10мм.Аз също ще се радвам да видя снимки та дори клип ,от човек които се занимава професионално със заваряване!Иначе това мнение ще остане отново забравено някъде в историята на форума!Защото тоя форум наистина има нужда от такива хора! И ще е жалко ако колегата KocKoo спре да взема участие в теми от неговата компетентност, след като вече е изпълни целта си за намиране е закупуване на желания инвертор!
Машината не е това което описват,работи си много добре,нито е загрявала нито изключва,външния вид е пригледен и лесно се борави,ампеража и да има разлика е под 10А,машината е 250А и 10мм.на 160А си работи много добре без да променя цвета на метала.Безконтактно пали,няма 2-4 такта ама за това което ще се ползва не и е нужно
Колегата който ми я зае работи с нея от 9м.без проблеми.
Държа да отбележа че всички заварки са направени със сменени кабели и ръкохватка-не съм ползвал оригиналните/колегата също не ги е ползвал/ изглеждат много дървено и са твърди,което за свобода на движение на китката е важно.
Е това е тази седмица или другата ще поръчам такъв.