ZMeyGorianin написа:Наличието на избор се обезсмисля, ако избора се основава на некоректна информация. За това става дума в част от тези 100 страници - дали НАИСТИНА знаеш за какво си даваш парите.Всеки тук се бори за голям завръчен ток, но на мен лично за домашни цели никога, повтарям никога не ми се е налагало да заварявам нещо с електроди по-големи от 2.5Алелуя!! Най-накрая след близо 100 страници да си дойдем на думата!! Естествено, че няма да дам 5-6-800 лв. за нещо което ползвам три пъти в годината и то на половината от възможностите му
От там и търсенето на ефтин заместител с качество отговарящо на нуждите ми!
Така, че за всеки влак си има пътници - ако за "профитата" е оправдано закупуването на марков и скъп уред за мен не е! Добрата новина обаче е че имам избор!
Как биха изглеждали нещата, ако избора ти беше между машина обявена като 120-130А за 200 лв. и машина 200А за 5-600 лв.? Ти може би пак щеше да си купиш евтината машина, но щеше да знаеш какво купуваш преди да платиш в магазина, а не след като стопиш първия електрод.
А какво да кажат тези, които искат да имат по-силна машина на по-изгодна цена, не са вътре в нещата и избират по обяви? ....