agj написа:Гоше,я ми кажи от къде да си намеря тел 1,4,че много ми трябваЕто
http://www.steel.bg/tables/steel_wire.pdf
1366 Заваръчна тел ГСМТ ф1,4 wire D = 1.4 5 100 СБ Горни Дъбник / Плевен

agj написа:Гоше,я ми кажи от къде да си намеря тел 1,4,че много ми трябваЕто
KocKoo написа:Ако позволите да спомена за две от възможностите на правотоковия 200А аргонов апарат "ДЕЛ", свързани с дискусията:brabra написа:Ще заварявам неръждавейка и мед,предимно ламарина до 2мм максимум.Хареса ми заради пулсовия режим,това е.Ако имаш напредвид 2 и 4 такта,на два точковаш на 4 заваряваш останалото идва от уменията и машината колко е машина-насочи се към DEL по-добре работят,ако пък е за професионално и много работа е...направо търси казанлъшките машини или нещо kempi,esab,...
profesionalist_wood написа:Търсят се неръждаеми пръчки ,на по метър нарязани ,(за аргона)!agj написа:Гоше,я ми кажи от къде да си намеря тел 1,4,че много ми трябваЕто
http://www.steel.bg/tables/steel_wire.pdf
1366 Заваръчна тел ГСМТ ф1,4 wire D = 1.4 5 100 СБ Горни Дъбник / Плевен
gogo7777 написа:Задава се нов гений в заваряването.....Ами колега,макар че се съмнявам че си ми колега,за тази година до тук са минали приблизително 30т.неръждаем материал/тръби и машини/през ръцете ми-това че ти ползваш добавъчна тел си е лично твой проблем не е мой,иска се умения и спокойствие и...хранителновкусовата промишленост изисква сериозни умения и качество за това се работи доста с противоналягане заради...Всъщност какво е противоналягане и аджеба защо се прави?Тел не му е необходима.....сигурно прави само корени, а друг заварява след него. Не, че не се заварява и така неръждавейка ама се съмнявам да са му поверили такъв тръболяк съдейки по писанията му...
1,2 и 1,4 тел изисква умения и качествен апарат. Токовете там са доста ниски и се изисква прецизност при настройка. Тогава е необходим дисплей за ампеража....както се казва 2 ампера са 2 ампера
Стиковането се прави при дълго затихване и до 20% от тока. Машина с пулс за подобни детайли е голямо предимство.
bigdragon написа:+1 обратна защита..на корена на шеваKocKoo написа:.........Всъщност какво е противоналягане и аджеба защо се прави?Противоналягане е технология за леене на метали, български патент...
......
При ВИГ заваряване се използва обратна защита...
Ами колега,макар че се съмнявам че си ми колега,за тази година до тук са минали приблизително 30т.неръждаем материал/тръби и машини/през ръцете ми-това че ти ползваш добавъчна тел си е лично твой проблем не е мой,иска се умения и спокойствие и...хранителновкусовата промишленост изисква сериозни умения и качество за това се работи доста с противоналягане заради...Всъщност какво е противоналягане и аджеба защо се прави?Ааааа каква неръждавейка заваряваш без тел и каква е газта за "противоналягането". Вероятно 1,6мм стена е предела. Там където върви мляко, контрола е визуален
gogo7777 написа:Ама личи си,че не си наясно с материята.Поне престани да се излагаш,ако искаш ела да ти преподадем някой друг урок тук в СИД 97 не взимаме скъпо...Ами колега,макар че се съмнявам че си ми колега,за тази година до тук са минали приблизително 30т.неръждаем материал/тръби и машини/през ръцете ми-това че ти ползваш добавъчна тел си е лично твой проблем не е мой,иска се умения и спокойствие и...хранителновкусовата промишленост изисква сериозни умения и качество за това се работи доста с противоналягане заради...Всъщност какво е противоналягане и аджеба защо се прави?Ааааа каква неръждавейка заваряваш без тел и каква е газта за "противоналягането". Вероятно 1,6мм стена е предела. Там където върви мляко, контрола е визуален
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: