• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
profesionalist_wood написа:
Мани ги тия Редко с тяхната машина ,,Професионал,,пълна скръб е.
Коя от всичките ,та те са доста !
Аз пък имам един колега който си купи ASTRA TIG 200 AC/DC ,още когато излязоха техните машини ,много е доволен и няма никакви проблеми до момента!
Мани ги тия Редко с тяхната машина ,,Професионал,,пълна скръб е. Чувал съм че Спарки Елтос имали намерение да пускат инверторни електрожени :?
А да видим можеш ли да познаеш от първия път какви ще са тези инвертори!? :?
dragozow - майстор
Ако имаш предвид че са китайски, китайски са. В това няма нищо лошо. Проблема е че са калпави.
profesionalist_wood - майстор
Ето го модела на Редко-http://www.onlinemashini.bg/invertoren- ... 260-a/4012 Чат пат се чупят щуцерите към шланга,а пък вентилаторите му дават бързо фира
На спаркитата не бих ги коментирал,сигурно 99 процента ще е китаец
agj - майстор
Ето го модела на Редко-http://www.onlinemashini.bg/invertoren- ... 260-a/4012 Чат пат се чупят щуцерите към шланга,а пък вентилаторите му дават бързо фира
Май тотално си се обракал ! :-D
Та това не е на Редко!ИзображениеОсвен това щуцери към шланг аз не виждам ,това е Инверторен електрожен ! [-(
agj - майстор
dragozow написа:
Ако имаш предвид че са китайски, китайски са. В това няма нищо лошо. Проблема е че са калпави.
Естествено че няма лошо в китайските неща,особено тези които са по добро качество!Освен това много зависи и от експлоатацията ,компетентността и отношението на собственика към машината независимо каква е тя!
За Спарки инвертори сега за пръв път чувам, но щом казваш че не са добри -значи е така ти би трябвало да имаш повече информация !
dragozow - майстор
На снимката е електрожен на Вики, който Onlinemashini взимат от мен. Астрите на Редко са сини и могат да се видят на страницата им. Колкото до инвертори на Спарки...не знам. Със сигурност ако има ще им ги прави някоя китайска фирма, въпроса е какво ще проберат и колко сериозно искат да се занимават. Предполагам ще искат да скочат с нещо евтино със слаби параметри и добра реклама. От най-евтините се изкарват повече пари. Мен поне не ме притеснява.
stivemaster - майстор
Колега agj ще ти отговоря макар че в дискусията с теб едвали ще има нещо конструктивно.такива изводи си си извадил от фактите които съм дал че ...Това което съм имал предвид съм го описал ,а ако ти трябват филмчета гледай си ги сам.Казвам ти го защото въпреки самомнението ти че разбираш си се произнесъл аматьорски.Тренировки както им викаш се правят колега с машина която е за пример ,а тази е далеч от това ниво и това е мнение не само мое тъй като аз самия нямам сертификат за заварчик но разполагам с четирима такива работника и за една година са се сменили още четирима (седем от тях "паспортчици") .Общото мнение е - боклук.
За некачествената ръкохватка ми даваш ценния съвет ако не ми "уйдисва" да я сменя ,еми жалко замалко да ме разбереш.
Относно унищожаването колега аз винаги процедирам така ,когато не са ми дали подробна характеристика на машината питам ,за да не стават сакатлъци и след като ме уверяват че машината е способна да работи в такъв режим я пускаме и ..... 5 минути и край.Машината струваше 2100 лв. като за нас.А Астрата обратно - колегата от Редко се отзова с готовност в събота донесе го намясто на 25 км от града включихме го на един генератор и си работи като пушка.След това още по приятното е че освен със споменатия 30кв генератор работи и с 5кв.
Ако някой от вас е спретвал работеща комбинацията от електрожен и генератор за около 1200 лв. нека се похвали.
dragozow - майстор
Като подкараш 200А на 5 kW генератор ми се обади :)
Може и да тръгне на 140А. Да не се занимавам с това да ме убеждаваш и да ти повярвам ама.
profesionalist_wood - майстор
Значи е менте,шефа ги носи машините отнякъде,половината машини са без гаранция :-D
А за спаркито,това е просто слух,(да не си помислите че става дума за тази http://www.technogardenltd.com/index.ph ... &Itemid=54 )то е ясно че никога повече няма да погледна вече тази марка заради скапания им лентов шлайф
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Esab Buddy Arc 180" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: