Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
nautilus33 - майстор
Здравейте,
темата е старичка, но да попитам- къде в Плевен пълнят кислородни бутилки с въздух на около 200-230 бара?Понеже видях, че има няколко човека от там, та се надям да знаете :)
MamaMy - майстор
Ако не се ориентираш по картата, за 2 лв ще ти изпратя координати по гугъл. Ако пак не се оправиш, за 10лв ще те заведа. Съветвам те обаче пак да прочетеш темата!
Andri01 - майстор
MamaMy написа:
Според мен, пълначката трябва да има издатък с който да натиска оная кръстачка в средата. Имам една водолазна бутилка на която развих и махнах всякакви защити и редуктори за да могат да ми я напълнят.
Леководолазна бутилка със защита? За/против какво е тази защита? над 40г. съм лекедолаз,но бутилка със защита не съм виждал! А дали е била леководолазна и от апарат за задимена среда/ пожарникарска/!! :?
nautilus33 - майстор
MamaMy написа:
Ако не се ориентираш по картата, за 2 лв ще ти изпратя координати по гугъл. Ако пак не се оправиш, за 10лв ще те заведа. Съветвам те обаче пак да прочетеш темата!
Май го открих :)
Вапцаров Холдинг ли е, понеже пише само Вапцаров, а не съм от Плевен.

ПП Как таксуват- на брой или на литри( и какви са им цените, ако знаеш), понеже са ми казвали, че на различните места, различно ценообразуване, а до сега не съм зареждал.
MamaMy - майстор
Andri01 написа:
Леководолазна бутилка със защита? За/против какво е тази защита? над 40г. съм лекедолаз,но бутилка със защита не съм виждал! А дали е била леководолазна и от апарат за задимена среда/ пожарникарска/!! :?
Нямам и най-малка идея каква е. Купих я от някой от форума като водолазна. Има по нея 3-4 клапана и един бутон. Може дори и два да са били, вече не я помня. Някъде съм я стопанисал след като я ползвах 100тина пъти.
Andri01 - майстор
Определено не е леководолазна.Има такива медицински / сини /-с предпазен клапан и редуцир отгоре. Те пак са на 150Бар. На леководолазната крана и е с особен изход или вътрешна цолова резба-едра. :partyman:
MamaMy - майстор
Ако те интересува много, утре ще я потърся и ще ти я снимам. Вече съм позабравил, но май изхода беше милимитров. Иначе е малка и синя. Много смешна като размер.
Andri01 - майстор
Не,не ме интересува. А това е май кислородна бутилка от подводен изолиращ апарат. Тя е с кран и редуктор,подова кислород в т.н. "торба" за дишане . Ползва се от морските тюлени под вода. При този апарат няма мехурчета въздух към повърхноста. :partyman:
nautilus33 - майстор
Някой има ли телефон за връзка с тези от "Вапцаров" , понеже намерих някакъв в интернет но никой не вдига.

Тема "Как се зарежда кислород в бутилка с вентил със защита?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: