Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Lans Link - специалист
Здравей Takezo,
Тоя тип парапети ,които показваш са само за декорация - а се хванеш за него - а си паднал. "Пробвал" съм доста такива и страшно се клатят.Направо ме е страх да ги ползвам.
Позволявам си да ти покажа едно мое произведение.Направен е от шина 30/8 и мноооого бъхтене с чука.Всичко е правено на ръка.

Прикачен файл

parapet.jpg
parapet.jpg (53.84 KиБ) Видяна 8277 пъти
Takezo Sensey - модератор
Lans Link написа:
Здравей Takezo,
Тоя тип парапети ,които показваш са само за декорация - а се хванеш за него - а си паднал. "Пробвал" съм доста такива и страшно се клатят.Направо ме е страх да ги ползвам.
Позволявам си да ти покажа едно мое произведение.Направен е от шина 30/8 и мноооого бъхтене с чука.Всичко е правено на ръка.
Впечатлен съм наистина , поздрави за теб :gott: , не го навивам ПРАСЧО , той поиска снимки.Вътре в тръбите има шпилки които се завиват в бетона не знам колко дебели писах ф14-16 , може и 20,22.При 22 няма са де клати , ще го опипам да го пробвам.ПРАСЧО гони цена , исках само да помогна.
teoto - специалист
Прасчо, що не си измислиш сам, как да ти изглежда парапета. Отиваш при някои железар, прави ти оферта и си готов. Аз направих така. Секиму според вкуса.

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (87.22 KиБ) Видяна 8240 пъти
Spokoiniq - майстор
175 лв за метър неръждавейка фи 50 с две 12мм струни, заеби алуминия, несериозно е за балкон, пич.Мойте сглобки ВСИЧКИ са скрити, ако някой го интересува ще снимам, никакви пети навити с рапидки и други дърводелски изпълнения
Харалампи - специалист
Много си ми далече, иначе щях да ти пратя един ковач да се разберете. Работи като даскал по практика при баща ми. Сигурен съм че щяхте да се разберете за разумна цена.
Последна промяна от Харалампи на пет мар 07, 2008 9:07 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Lans Link
!!!
Просто съм без думи!
Много работа, че и красиво!
Уби ме това голо влизане в стената. Ей така дребните неща правят магията.
Lans Link - специалист
Здравей n_a
Благодаря за комплимента.
При нашата работа клиента винаги е прав.Все пак който поръчва музиката .....
Та клиентите така го искаха, и така го направихме.
А така изглеждаше мястото преди парапета.

Информация на ухо - парапета е собственост на собствениците на матраци "Happy dreams".

Прикачен файл

Before 1.jpg
Before 1.jpg (66.6 KиБ) Видяна 8116 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Всъщност на мен ми хареса онова, неочакваното. Фен съм на ... на някои неща.
walko - специалист
Аз съм фен и на стъпалата ама като отидах във "Форест трейд" в Пролеша ме убиха с цените той мрамора е по-евтин това беше нещо от рода на 70-90лв. стъпало и 50-60 лв. плинт.
Хора с такава стълба не са за жалене. :lol:
НО ЕВАЛА ЗА МАЙСТОРЛЪКА!
Duke_BG - специалист
относно декоративните елементи в практикер
те са производство на фирма Хелиос металург - гр. Пловдив имат представителства в Бургас, София.
има и фирми които внасят от търция тези детайли и може и на по-тьнки цени да ги намерите
останалото е фантазия и качествена работа с електрожена

Тема "парапет? помощ, разумни цени??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: