Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
fore - майстор
Сигурно.
Аз го разбирам.
И ти ще е по добре да се заяздаш по малко. Неможе на всяко мое мнение двама трима да се лепите и да се заяждате. Това ли работите ? Незнам вече. Плащат ли ви за което.
Kirilpm - специалист
Ами ако на всяко мнение по двама,трима,четирима ти казват тактично да си мълчиш,явно проблема е в твоя телевизор,не си ли се замислял?Е аз достатъчно много пъти ти намекнах да си намериш друго поле за изява,стига с тези конспирации,търговци,платени публикации.Пиша го понеже никой не ми плаща да ти трая откровените глупости.
agj - майстор
Kirilpm написа:
...,стига с тези конспирации,търговци,платени публикации.Пиша го понеже никой не ми плаща да ти трая откровените глупости.
Не знам що точно Форе Ви е виновен за тези конспирации,търговци,платени публикациии и реклами, той просто чете и възприема тия консперативни теории !
Щом толкова искаш да си въдворител на ред я се върни назад в историята на форума и прегледай мненията и виж кой ги прави тия конспираци!
На мен нещата в общи линии ми излежат така : "Лъжеца вика -дръжте лъжеца"
Kirilpm - специалист
Аз не знам защо го защитаваш,той просто не може да се държи човешки,от спор за заваръчни апарати го докара до заплахи за убийство на лични съобщения.Е за добро или лошо още съм жив :lol:
angelfilev - специалист
Брат ми беше професионален заварчик работил по газопроводи в България, СССР, Ирак, Либия, там и във френски фирми.
Той казваше, "Повечето заварчици са фукльовци". :)
Моето лично впечатление от два химически комбината е, че много от тях са пияници.
Разбира се това не се отнася за никой от този форум. Тук атмосферата е нормална, уважителна и всеки, който има търпение да чете ще намери отговор на въпросите си. :)
agj - майстор
gogo7777 написа:
На тебе и 500% сигурност няма да ти стигнат... :lol: Ама тука няма да получиш дори и препратка. Тия телове НЕ присъстват в ПРОДУКТОВИТЕ каталози......специфични са. Намират се все пак без много усилия. Ползват се предимно за наваряване, има ги както по 40 см /или 35 бяха/, така и по метър :wink:
:-D :-D :-D Как успяваш да ги измисляш тия бисери...не знам!! :lol: ... и тоя ще го сложа в торбичката ....нали знаеш че си ги събирам ! :-D :-D
fore - майстор
Kirilpm написа:
Аз не знам защо го защитаваш,той просто не може да се държи човешки,от спор за заваръчни апарати го докара до заплахи за убийство на лични съобщения.Е за добро или лошо още съм жив :lol:
Е дай пък само да се нападаме !

Ти можеш да предизвикваш хората, да дразниш, да си нагъл, но когато Аз се заядох с тебе тогава става друга бирата !

Точно Ти и още двама трима не сте представителната извадка нито във Форума нито в тази тема !

Та не смятам твоето мнение да има голяма тежест.
Дай и двамата да се държиме прилично и това е !!!

agj ти го каза точно.

Едно е ясно тук- хората които пишеме в тоя форум и тази тема стоиме пред компер и работиме на бюро, зад тезгях и заваръчните апарати или са доста далечер от нас -моя е на вилата и в апартамента или са в кашони за продан или са за ремонт !

Та едва ли някой от нас се е скъсал да заварява и да пише едновременно в темата. А и термо клавиатури незнам да има. :wink: Това по въпроса за конспирацията.
gogo7777 - майстор
fore написа:
Гоге, без лоши чувства, ама от всички търговци тук пишещи, ти отиваш най много на заяжданката.
Ако има нещо ново при теб като машини напиши, но с тия постоянни разправи.............

То че темата си е чисто търговска вече е ясно, ама поне нека е малко по издържана.
Ама не е ли готин Форката?.... :lol:
Ми търговията ми е в кръвта.....продавам моркови на пазара, както писах :lol: , но сега имам евтини гоулеми абканти, зарядни за акумулатори с опция аргон и др.екзотики.
Кой пусна темата за електрожените от Лъки Бой.... :lol:

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: