Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow - майстор
agj написа:
profesionalist_wood написа:
Като оправим финансите си. Някой ден ще те потърсим да ни уредиш по един фрониус :-D
Говоря сериозно !Мислиш че съм някакъв лигльо и лъжец ли? :x
вЕрваме ти бре, спокойно. Ако оставим глупостите на страна това е хубаво и си струва парите.
fore - майстор
vakata355 написа:
Ето Ви сайт който има качествени продукт на БЪЛГАРСКИ ЦЕНИ!! :arrow: :arrow: :arrow: ЕЛЕКТРОЖЕНИ И ЗАВАРЪЧНА ТЕХНИКА :!: :!: :!: :roll:
А е това е -колегата ви удари в земята с тия марковите машини на Българсите цени :проба: :-D :rolleyes:
profesionalist_wood - майстор
А щом ги продават на едро и дребно...май доста ще изпищят измамени от тъмнозелени
Avas_co - майстор
Клонингите атакуват.
dragozow - майстор
Отивам за пуканки.
koveslav - майстор
Аз съм на тиквени семки.....с бира.
brabra - помощник
Това става ли или не,с две думи...http://vipmashini.com/wp/index.php/prod ... als-combo/
AC-то не ми трябва ,но щом го има добре.Ще го използвам предимно на ВИГ-DC ....да речем всеки ден по 1-2 часа

Прикачен файл

product_1924.jpg
product_1924.jpg (52.7 KиБ) Видяна 1700 пъти
koveslav - майстор
brabra написа:
Това става ли или не,с две думи...http://vipmashini.com/wp/index.php/prod ... als-combo/
AC-то не ми трябва ,но щом го има добре.Ще го използвам предимно на ВИГ-DC ....да речем всеки ден по 1-2 часа
Еееее,колега ти направо ни утрепа с тази техника.Моите са само с по едно и с по две копчета,бе брат-при теб всичките тези копчета работят ли? Загубихме и ума и дума.Всички са притихнали в очакване на информация за тази космическа технология.........
atanasov2004 - специалист
Колеги привет :) Отдавна следя темата за електрожените. Преди имах голям руски 37кг трансформаторен който продадох щото не искам дископатия и отдавна си мисля за един малък инвертор...Не съм специалист заварчик ама си правих врата, решетка на прозорец на гаража и т.н...Имам много сериозна молба към вас: Моля препоръчайте ми електрожен за домашни работи да не ходя да се моля за дребни услуги...Електрожена ще се ползва за работа максимум 8-10 електрода годишно! По асмата, по оранжерията , счупена мотика и дреболии :-D Хасково ми е на една ръка - живея в Димитровград - Вики-Мики, Вито-Мито и т.н :) или Агро-Маркет, или специалиста от Сандански да търся :? Та ще съм благодарен за съвет за инвертор който ще се ползва САМО! с обикновени електроди 2,5 -3,2мм до 10бр годишно. Благодаря Ви предварително! :)
brabra - помощник
koveslav написа:
brabra написа:
Еееее,колега ти направо ни утрепа с тази техника.Моите са само с по едно и с по две копчета,бе брат-при теб всичките тези копчета работят ли? Загубихме и ума и дума.Всички са притихнали в очакване на информация за тази космическа технология.........

Ами не знам дали работят,все още не съм го купил.Затова искам някакво мнение,може би някой от форума е ползвал такъв :)
Колебая се между тези двата

Прикачен файл

2905.jpg
2905.jpg (39.05 KиБ) Видяна 1594 пъти

Прикачен файл

product_1924.jpg
product_1924.jpg (52.7 KиБ) Видяна 1594 пъти

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: