Обичам да робувам на марката
. Както казах по-горе всяка марка си има достойнства. Твоя китаец е царя на асмалъка
.

gogo7777 написа: Китаеца справя ли се с чугуна. Правете разлика от професионална, полупрофесионална и шир-потребната техника. Всички си имат достойнства, но да се сравняват е просто смешно. Гази Фрониусите, на мен ми давай китайците под вариятаА какъв точно електрожен трябва да си купим за да се справя с чугуна ?
idunno написа:Аз, когато наемам някой да свърши работа (майстор примерно), го питам с каква техника работи и тогава преценявам и цената на услугата.Естествено че инструмента е важна част от работата на майстора но не най решаващото е марката ,защото некадърен майстор с марков инструмент пак може да си изкара боя! !
idunno написа:Тук, ще се съглася с колегата гого.Ма си е друго да имаш Айфон в джоба, нали? И да не знаеш да му ползваш календара
Ако човек не робува на марката-щеше да има само един модел кола, един модел пералня и т.н..Само защото човек не може да си позволи скъпа техника, не бива да я сравнява, за собствено успокоение, с евтината техника.Но това, което най-много ме забавлява е факта,че много хора ще дадат 500 лв. за китайски електрожен, но няма да дадат 1200 лв за марков.Но същите хора ще дадат 1200 лв. за Айфон.Говоря, когато ще се използва машината професионално.Аз, когато наемам някой да свърши работа (майстор примерно), го питам с каква техника работи и тогава преценявам и цената на услугата.
idunno написа:Браво, преди десет години и ладите бяха лади, дай да не караме Мерцедес.Преди десет години пак можеше да ползва човек маркоеа техника, просто нямаше толкова китайски ментета, да блазнят бедния българин.Май вече преиграваш доста !Ти Фрониуса за Мерцедес ли го имаш !
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: