Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
nikolson - майстор
Avas_co написа:
Питам, защото като ви гледам другите продукти, виждам чисти китайски имитации на бош и макита, само без надписите по тях.
.
Вече се изясни, че мангалите ги получават с куп лепенки, които те после си лепят на машините.
profesionalist_wood - майстор
Ако купя масажните им столове,ще се подпаля още с включването им в контакта :lol:
http://vipmashini.com/index.php/product ... isok-klas/

Avas_co Ще трябва на място да му измериш амперите дали са реални с амперклещи :lol:
Много ме съмнява този инвертор с дисплей за 15 лв :lol: Прави си изводите колко е точен
А и е много кафяв оня тъмнозелен дето държи на рамото електрожена,дори са се включили в Уикипедия http://vipmashini.com/index.php/za-nas/
Avas_co - майстор
profesionalist_wood написа:
Ако купя масажните им столове,ще се подпаля още с включването им в контакта :lol:
http://vipmashini.com/index.php/product ... isok-klas/

Avas_co Ще трябва на място да му измериш амперите дали са реални с амперклещи :lol:
Много ме съмнява този инвертор с дисплей за 15 лв :lol: Прави си изводите колко е точен
А и е много кафяв оня тъмнозелен дето държи на рамото електрожена,дори са се включили в Уикипедия http://vipmashini.com/index.php/za-nas/
Спокойно, нали се сещаш, че те ако имат производство ще трябва да им се намира доста по-прецизна техника от моите смешни ампер-клещи за стотина лева.
fore - майстор
И Аз се чудя как този джобен инвертор ще вдигне 220 ампера, то и 200 дали може да вдигне. Та бил и ИГБТ. А и от 1 фаза. Скоро и по 300 ще почнат да правят.
Явно много е напреднала тази технология напоследък. :mrgreen:
Мавруда К. Мерловска
Аз мисля да взема едно мини 160 от агромаркет, но погледнах на сайта им и видях, че има 2 пъти по-скъп модел агро арк 140 с 4 години гаранция.
Колко години е гаранцията на мини160 и защо електрожен с по-нисък ток е по-скъп? По-качествени части или има някакви опции, които са за напреднали?
И още едно въпросче: тази маска , която е в комплекта ще върши ли работа или е по-добре да се вземе някаква друга? Все пак safety first!
Само да доуточня, че никога не съм заварявала, но пък имам желание да се науча.
dragozow - майстор
140 е от друг завод производител, който за съжаление не произвежда евтини машини. Иначе и двата вършат работа. Маските според мен лично не стават, но ако нямаш друга са си решение.
pansim - майстор
Мавруда К. Мерловска написа:
Аз мисля да взема едно мини 160 от агромаркет, но погледнах на сайта им и видях, че има 2 пъти по-скъп модел агро арк 140 с 4 години гаранция.
Колко години е гаранцията на мини160 и защо електрожен с по-нисък ток е по-скъп? По-качествени части или има някакви опции, които са за напреднали?
И още едно въпросче: тази маска , която е в комплекта ще върши ли работа или е по-добре да се вземе някаква друга? Все пак safety first!
Само да доуточня, че никога не съм заварявала, но пък имам желание да се науча.
Мисля че Вие сама сте отговорила на въпросите си :) Качество, гаранция и т.н.
И задължително качествена маска. Очите са по-скъпи, и не подлежат на замяна
Мавруда К. Мерловска
Вчера доставиха инверторният електрожен мини 160 и соларната маска, поръчани от АРГОмаркет. Заваръчният апарат е много лек, дори мога да го нося съвсем спокойно и няма нищо общо със огромния и тежък електрожен на съседа. Поръчката и доставката бяха без никакви усложнения. Г-н Драгозов дори е сложил 2 подаръка в комплекта, за което много благодаря. Соларната маска е лека и удобна и не се нуждае от батерия за да работи. Тези дни ще пробвам да работя с инвертора и ако може някой да ми каже кога кабела с електрода се включва на +? В упътването е записано, че нормалната схема е този кабел да е към -, но ако пръскало при работа да се обърне полярността. И още един въпрос, четох някакви статии, че електроди 2.5мм се използват за метали с дебелина 2мм, а 3.25мм - за дебелина 3мм. Тези изисквания за старите електрожени ли са, или важат и за новите инверторни?
Последна промяна от Мавруда К. Мерловска на съб фев 06, 2016 9:28 am, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Маврудо ма, ти пак с твойто земеделие и лозарство - не е Агромаркет (там продават мотики и пръскачки), а е АРГОмаркет. Асмалъци ли ш'прайш? За асмалъци става и 3.25, ама според мен най-добре си е 2.5мм :)
Мавруда К. Мерловска
Лазаре - благодаря! И за корекцията, и за диаметъра.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: