Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
koveslav - майстор
Avas_co написа:
....Като цяло на мен не ми е до нищо, че на колегата, който исках да присъства, баща му почина днес и ....
Човека ми е буквално част от семейството, а аз изгубих майка си не толкова отдавна и преживявам нещата все едно ...
Както и да е, ангажимента е поет, не малко хора са въвлечени, та ...
Пич..това са сериозни неща.Едва ли има човек,който де не схване сериозността на такава ситуация и последното което трябва да те тревожи е да се съобразяваш с нас.Предстоят и други недели,споко...В такива моменти трябва да бъдем до приятелите си.
Колеги,предлагам да убедим колегата Авас да сменим датата на срещата!
ZEDYCUS - майстор
Писах му на лично да го отложим за другата неделя, тъкмо ще може да дойде и неговия колега(съжалявам за загубата му!)
Засега не е върнал отговор, а може да се съберем и повече до тогава.
Avas_co - майстор
Уговорката си остава, имам нужда да свърша нещо, че да се поразсея.
Не пречи и другата седмица да я свършим пак, но не съм сигурен как ще съм със задачите.
koveslav - майстор
Браво,банда!-събрахме се.За мен беше много разтоварваща,приятна и ползотворна среща.Настроението беше на ниво,заниманията повече от приятни.
Единодушно решихме да не пишем подробности за срещата,който дошъл,дошъл :supz: .Всеки защити достойно своя избор и модел,за това решихме да не публикуваме подробности.А и ще излезе като реклама!Изгорихме доволно количество електроди,получихме и подаръци.Срещата си беше направо технически купон!Всички машини(всичките са от обсъжданите тук) работят и вършат добра работа на собствениците си по предназначение,какво повече да се желае.А най-важното от всичко е,че присъстващите електрожени бяха на повече от две години и никой не се оплака от каквито и да е технически проблеми. До нови срещи,а дай боже следващия път да присъстват и други модели,естествено в комплект с доволните си собственици!!! :partyman:
Avas_co - майстор
koveslav написа:
Браво,банда!-събрахме се.За мен беше много разтоварваща,приятна и ползотворна среща.Настроението беше на ниво,заниманията повече от приятни.
Единодушно решихме да не пишем подробности за срещата,който дошъл,дошъл :supz: .Всеки защити достойно своя избор и модел,за това решихме да не публикуваме подробности.А и ще излезе като реклама!Изгорихме доволно количество електроди,получихме и подаръци.Срещата си беше направо технически купон!Всички машини(всичките са от обсъжданите тук) работят и вършат добра работа на собствениците си по предназначение,какво повече да се желае.А най-важното от всичко е,че присъстващите електрожени бяха на повече от две години и никой не се оплака от каквито и да е технически проблеми. До нови срещи,а дай боже следващия път да присъстват и други модели,естествено в комплект с доволните си собственици!!! :partyman:
Аз, предлагам другия път да го измислим да е някъде на открито, на слънчице и да се подготвим по-добре откъм бира и да я свършим като един приятел рибар - " Кво хвана бе Бай Хой" и той " Мм, ми цироза".
ZEDYCUS - майстор
koveslav
=D>

:-D Ще трябва да се намери и генератор, а най добре само хладилник за бирата.
koveslav - майстор
Ясно-на слънце,до планинска река,бирата в нея....Родопите са на 10-на км,пей сърце.И да си носите електрожените,че иначе ще сме като на митинг без лозунги. Аз съм на скарата!!!
agj - майстор
Единодушно решихме да не пишем подробности за срещата,който дошъл,дошъл :supz: .Всеки защити достойно своя избор и модел,за това решихме да не публикуваме подробности.А и ще излезе като реклама!Изгорихме доволно количество електроди,получихме и подаръци.
Много странно решение! :? А нали резултатите уж бяха интересни и всеки щеше да даде мнение и да сподели впечатленията си.Или може би тия резултати са толкова интересни че чак не са за казване и ще са в ущърб на нечии интереси!
Решението за покриването на резултатите от тестовете Ви, в никакъв случай не е от полза за потребителите който се интересуват от зав. техника,обаче е много изгодно за търговци и производители !Няма по добри , няма по лоши ,няма сърдити и ощетени !И всичко си тръгва по старому всеки ще си хвали своята стока,независимо дали тя се е представила достойно в теста.А обикновения потребител закупил си такава техника ще се надява на късмета си, да е улучил най доброто !
Уникална държава сме! =D>
stan73 - майстор
Всъщност и аз с голямо нетърпение и любопитство (както предполагам и други съфорумници) чакам резултатите, впечатленията и снимачен материал от тестовете.
ZEDYCUS - майстор
Уникална държава сме! =D>
Бих добавил корумпирана :-D Прибрахме по два, три електрожена и маски на кг. Тя полемиката щеше да си е същата дори и да бяхме споделили "резултатите". Не че някой щеше да ги признае, при положение че нищо не е мерено и всичко е субективно. Сега поне ще има оправдание за продължаването и. Няма да замре темата.
Иначе резултата беше много добър прекарахме приятно, запознахме се на живо, а не зад монитора анонимно да си чатим. :partyman:

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: