Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
fore - майстор
agj написа:
Единодушно решихме да не пишем подробности за срещата,който дошъл,дошъл :supz: .Всеки защити достойно своя избор и модел,за това решихме да не публикуваме подробности.А и ще излезе като реклама!Изгорихме доволно количество електроди,получихме и подаръци.
Много странно решение! :? А нали резултатите уж бяха интересни и всеки щеше да даде мнение и да сподели впечатленията си.Или може би тия резултати са толкова интересни че чак не са за казване и ще са в ущърб на нечии интереси!
Решението за покриването на резултатите от тестовете Ви, в никакъв случай не е от полза за потребителите който се интересуват от зав. техника,обаче е много изгодно за търговци и производители !Няма по добри , няма по лоши ,няма сърдити и ощетени !И всичко си тръгва по старому всеки ще си хвали своята стока,независимо дали тя се е представила достойно в теста.А обикновения потребител закупил си такава техника ще се надява на късмета си, да е улучил най доброто !
Уникална държава сме! =D>
Човек, в темата за Пикници и Разходки, ти вярваш ли на тази среща от третият вид, където всичко било на килограм.
И на поляната сред катеричките, едни изполински същества от Големият кораб майка правели волтова дъга и други чудни и непознати за човечеството неща. Само Китайският народ бил засякъл тази среща на великите, и после Китайците намерили там технология- инверторна, която ги изстреляла светлинни години напред пред останалите народи в електронните технологии. :prayer:

На мене сюжета ми прилича на Нешънъл джеографик и Терминатор вдойката.

Само темата за инверторите къде отиде ? Заключва, отключва модератора ..................
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
agj написа:
Единодушно решихме да не пишем подробности за срещата,който дошъл,дошъл :supz: .Всеки защити достойно своя избор и модел,за това решихме да не публикуваме подробности.А и ще излезе като реклама!Изгорихме доволно количество електроди,получихме и подаръци.
Много странно решение! :? А нали резултатите уж бяха интересни и всеки щеше да даде мнение и да сподели впечатленията си.Или може би тия резултати са толкова интересни че чак не са за казване и ще са в ущърб на нечии интереси!
Решението за покриването на резултатите от тестовете Ви, в никакъв случай не е от полза за потребителите който се интересуват от зав. техника,обаче е много изгодно за търговци и производители !Няма по добри , няма по лоши ,няма сърдити и ощетени !И всичко си тръгва по старому всеки ще си хвали своята стока,независимо дали тя се е представила достойно в теста.А обикновения потребител закупил си такава техника ще се надява на късмета си, да е улучил най доброто !
Човек, в темата за Пикници и Разходки, ти вярваш ли на тази среща от третият вид, където всичко било на килограм.
И на поляната сред катеричките, едни изполински същества от Големият кораб майка правели волтова дъга и други чудни и непознати за човечеството неща. Само Китайският народ бил засякъл тази среща на великите, и после Китайците намерили там технология- инверторна, която ги изстреляла светлинни години напред пред останалите народи в електронните технологии. :prayer:

Само темата за инверторите къде отиде ? Заключва, отключва модератора ..................
ХАХА Еми и аз ще се запиша за следващата среща че ми стана интересно :-D
Avas_co - майстор
fore написа:
agj написа:

Айде, пак някой си пил сутринта хапчетата на гладно с ракия.
Ми, форка имахме участници дошли от Ямбол и Карлово, ти нали беше "столичанин", що не пална колата и да се разходиш до прованса ? Никой не съм върнал и за теб и твоето велико кенде щяха да се намерят ток и електроди, ма то ...
А, по същество Зедикус се е изказал съвсем на място.
fore - майстор
Нестава понеже моята технология е преди инвазията и Китайският прогрес след нея. :) Мосфет, къде ще се мери с .......
Електроди бол, чак се чудя за какво се запасих с толкова много видове и различни размери от 1,5 до 4 мм :prayer:

Сутрин пием кафе и сандвичи с кашкавал. Хапчета и не консумирам за сега и зъбите ми спят с мене. :mrgreen:

Ракия рядко, вино и бира често. Уиски също.

Спирт не ползвам сутрин, ако не бройме Афтър-шеифа след бръснене по лицето и пръскалките на предното стъкло на колата. :wink:
stan73 - майстор
ZEDYCUS написа:
Бих добавил корумпирана :-D Прибрахме по два, три електрожена и маски на кг. Тя полемиката щеше да си е същата дори и да бяхме споделили "резултатите". Не че някой щеше да ги признае, при положение че нищо не е мерено и всичко е субективно. Сега поне ще има оправдание за продължаването и. Няма да замре темата.
Иначе резултата беше много добър прекарахме приятно, запознахме се на живо, а не зад монитора анонимно да си чатим. :partyman:
Е аз в 4 от другите форуми на които също съм член сме си правили форумни срещи (локални/градски), а от 2 от тях даже и национални. Това си е хубаво така или иначе, но ме интересуват резултатите и впечатленията. Ако по някаква причина (за да не стават дрязги например) не искате да ги публикувате в темата - ако може поне на лични ?
Avas_co - майстор
Хм, сори форка, ама с това несвързано писане ме заблуди.
Стан, съжалявам пич, ама хайде да оставим духа в бутилката, няма никакви проблеми пак да се съберем, сега тоя подземен гараж, в който бяхме си е само за мое ползване и не е проблем да се съберем и 15-20 човека, но все ми се ще някое по-приветливо място, а аз с такова не разполагам.
fore - майстор
Е какво те заблудих бе колега че не се сещам нещо. Всеобща заблуда ви хвърлих. Направо измамата на форума.

Вие нали навързахте Пикника. :wink: Но мъглата се сгъсти, а не се вдигна по това досие Х.

Та незнам кой кого и с какво заблуди.

Само този подземен гараж да не е бил Зона 51 със статус на Свръхсекретен обект. А и вентилацията е много важно да е на ниво че ще се направите на Марадона с тия ............... :roll:
Kirilpm - специалист
Ами явно са решили да не ги споделят,аз въобще не им се чудя защо.След като споделих информация за един китайски инвертор,подкрепена с измерване и снимки,лично ти ме оплю като лъжец,търговец,заплаши ме с убийство и т.н. :lol:
Та докато си виреят троловете във форума информацията ще става все по оскъдна и ще се размива между спама.
dragozow - майстор
В интерес на истината не съм очаквал чудо, защото и аз познавам машините от сбирката и знам че ще се представят добре. Другият път ако сте покрай София мога да донеса няколко машини за тест без значение дали ще напишете мнение тук, аз също съм повече по скарата. Мога и няколко плазми да взема ако някой иска да си поиграе да реже.
Avas_co - майстор
Добре, ако желаеш заповядай утре или неделя и ... предполагам Ковеслав и Зедикус също ще присъстват, както и предния път и ще тестваме и твоето култово кенде, пък ти ще можеш да си поиграеш с нашите машини,и те да нямат възможност, аз съм с две различни машини, ще взема и трета да я тестваме и нея и така.
В момента горивото е евтино и София-Пловдив като гориво няма да легне много пари, ако е нужно даже ще ти влезна в партия, че ще ми е интересно да те видя що за образ си.
Единственото ми условие е - тестваме, каквото тестваме с играчките ни, пием по една, две бири и не правим коментари, хайде все пак да не се бутаме в бизнеса на хората(отделно, че ние не сме представителна извадка).
Аз, лично не смятам да се бутам във "войната на инверторите", сега ако някой много изнаглее ...
П.С.
Предполагам, че в крайна сметка твоя Райдер(Кенде), ще работи добре с базични електроди, даже доста по-добре отколкото на доста хора им се ще да признаят.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: