Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
dimovip написа:
Нещо от тези дали става ?
http://mashini-vp.com/index.php/elektrojeni
За тези не знам.Но за тази в подписа ми гарантирам че става.
Avas_co - майстор
Еиййй, тук каква игра сте заформили, не е истина.
Значи, Панайот се изказва, та аз да си кажа за неговите машини-за мен търговския вид на машините му е позор, нооо .... машината, която аз пробвах, работи безупречно.
Ако на някой му е нужно обективно мнение да пише на лични.
Krass - майстор
dimovip написа:
Нещо от тези дали става ?
http://mashini-vp.com/index.php/elektrojeni
Щом мрежовото напрежение се изправя със схема Ларионов трябва да са мноо иеки :lol:
agj - майстор
Avas_co написа:
Значи, Панайот се изказва, та аз да си кажа за неговите машини-за мен търговския вид на машините му е позор, нооо .... машината, която аз пробвах, работи безупречно.
Що ,вашите игрички по добри ли са? Сбирате си пробвате машините,и вместо да обявите резултатите вие ги криете!Аман от игрички! Аман от лични ! Ако аз ти пиша на лични ще ми кажеш ли истината?! :x
Avas_co - майстор
agj написа:
Avas_co написа:
Що ,вашите игрички по добри ли са? Сбирате си пробвате машините,и вместо да обявите резултатите вие ги криете!Аман от игрички! Аман от лични ! Ако аз ти пиша на лични ще ми кажеш ли истината?! :x
Човек, и преди си ми правил впечатление, че държанието ти е много грозно, нямам намерение да ти правя анализи, че не ми е специалност, но мисля, че трябва да се замислиш за поведението си.
Точно, заради такива грозни избухвания решихме да не бием барабана.
pansim - майстор
Avas_co написа:
Благодаря за мнението.
Мисли се върху подобряване на външния вид на машината, доколкото това е възможно спрямо технологичните възможности на производителя на кутиите.
Освен това в момента се тества прототип с променена конструкция и ПВ 100% при максимален ток. Не че сега е малко ...но да има още запас за маниаците на тема ПВ :)
И още една приятна изненада ще има /надявам се/ ама...нека стане реалност.
gogo7777 - майстор
И още една приятна изненада ще има /надявам се/ ама...нека стане реалност.
Дано е ВИГ- машина :)
Помня, беше се заканил.
fore - майстор
Айде спецовете въпрос ?

Нашият бивш вече асансьорен техник Мишо Шамара :prayer: :axe: щял да прави следното описано по долу -

Аз до сега се разправях с входният Асансьор, че нашият техник го е занемарил и го уволнихме. Правихме ревизия на неговите ремонти в шахтата и нещата са трагедия, та сменяме го с други тоя мърляч. Ще ни пребие. Щял да заварява канала на Шаибата на въжетата, защото канала бил изяден. Новите техници казаха че е недопустимо ! Изрод. Избива пари Мърльото. :axe: :prayer:
Та преля чашата !

Вие как мислите за въпросната заварка ? :mrgreen:

После как ставали паданията с асансьорите. Иначе стикер имаме. А и спирачката я е разпломбирал и натягал неправомерно пружината и глупости. Абе тоя асансьор не е работил отдавна като хората и спира все.

Аз си мисля че шайбата може да се спука и въжтата ще се надерът от неравномерният канал. :axe: :prayer:
Avas_co - майстор
Уф, Форка що не писа на лично, и без това с теб си имаме история.
Честно казано, идеята да наваряваш канал на фрикционна шайба ми се струва ... меко казано налудничева.
Я, най-добре ми пиши на лични, ако имаш въпроси и наистина те е страх за безопасността ти .
swissmad - специалист
fore написа:
. Щял да заварява канала на Шаибата на въжетата, защото канала бил изяден.

Вие как мислите за въпросната заварка ? :mrgreen:

:prayer:

Правилно са ти казали техниците.Въпросната шайба е от чугун и струва около 400 лева.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: