Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
radius - майстор
Ммм темата отиде в много хубава посока, да ти е кеф да четеш за инвертори.
fore - майстор
Човече тя все там стърже та чак искри, тази тема. :wink: Иначе има и инвертори.
Но да знаеш от мене в едно производство има и задължителен Брак. Та няма как и тук е така. Свиква се.
agj - майстор
Тя темата отдавна е излязла от смисъл!И сме минали на интриги,глупости и общи приказки! Пък за инверторите е ясно, те тука са две три марки други няма а пък и не трябва да се споменава за други! :lol:
iivanov - майстор
agj написа:
Тя темата отдавна е излязла от смисъл!И сме минали на интриги,глупости и общи приказки! Пък за инверторите е ясно, те тука са две три марки други няма а пък и не трябва да се споменава за други! :lol:
С изключение на последната страница , темичката добре беше тръгнала . :partyman:
gogo7777 - майстор
И аз така мисля. Между другото няма лошо да се коментират само тия четири марки. До сега ползвателите им са доволни. Това означава, че има конкуренция, която трябва да ви радва :wink:
Аааааа забравих за Кенде-Райдъра.....та стават пет /5-ят елемент :wink: /
:lol: :lol: :lol:
agj - майстор
Не знам как ги преброи че са четири?! Фирмите рекламиращи тук( на които ползвателите им са доволни :wink: ) - са три , и всички са шампиони ,и реално помежду им конкуренция няма!Единствено клиентите са тези които си избират от коя фирмата да си купят!Може би единствения определящ фактор за това е цената!!!Всички останали фирми са конкуренти,НО реално конкуренцията е убита от всякъде!Спомене ли се някаква друга фирма освен тия три, то тя веднага е оплюта !Това са реалностите тук!
gogo7777 - майстор
ИЗА-та, тези на Драгозов и АИГ, Вики Б......и звяра ба Форето. :lol:
fore - майстор
Можеби изброените марки от Гого в случая си заслужават парите най вече. И са направени качествено и добре.
nikolson - майстор
agj написа:
Не знам как ги преброи че са четири?! Фирмите рекламиращи тук( на които ползвателите им са доволни :wink: ) - са три , и всички са шампиони ,и реално помежду им конкуренция няма!Единствено клиентите са тези които си избират от коя фирмата да си купят!Може би единствения определящ фактор за това е цената!!!Всички останали фирми са конкуренти,НО реално конкуренцията е убита от всякъде!Спомене ли се някаква друга фирма освен тия три, то тя веднага е оплюта !Това са реалностите тук!
Направо не знам, от къде да започна. Декларираш, че не си се интересувал от "теста", а правиш обобщения. За каква конкуренция да говорим? Освен тези машини, друга нямаше. Хайде, ще повдигна малко завесата. Машините се справиха от "прилично нагоре" в диапазона 80-110 ампера. Не еднакво, държа да подчертая. Това е моето непрофесионално, но абсолютно неутрално мнение. Какво може електрожен от 200, или 1000 лева? :duno:
koveslav - майстор
И аз смятам да си трая,дано се трогне някой от примера който даваме с тази коректност към всчики.Ще направя само една поправка-от50-60 до 110А.Причината е че всички работим в този диапазон на тока и никой от нас не се интересува от силови изпълнения. Това за токовете винаги съм го твърдял по отношение на битовите потребители и ето че и на практика е точно така.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: