Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
pansim - майстор
Ковеслав - опитвам се да отсея критиката от откровенното заяждане. И винаги се вслушвам в мнението на клиенти. Винаги!
koveslav - майстор
pansim написа:
Ковеслав - опитвам се да отсея критиката от откровенното заяждане. И винаги се вслушвам в мнението на клиенти. Винаги!
Аз не говоря за никого конкретно,просто не става диалог.А по принцип най-голямото лицемерие във взаимотношенията между хората е да видиш нечия грешка и да си траеш и да му гледаш сеира.Или пък да го убеждаваш че няма проблеми,със същата цел. Ставаш много полезен "приятел" и отсрещния "доволен ша остане".Приятелство по нашенски.Да сме живи и здрави,карай да върви.Да не спамим повече!
pansim - майстор
koveslav написа:
pansim написа:
Аз не говоря за никого конкретно,просто не става диалог.А по принцип най-голямото лицемерие във взаимотношенията между хората е да видиш нечия грешка и да си траеш и да му гледаш сеира.Или пък да го убеждаваш че няма проблеми,със същата цел. Ставаш много полезен "приятел" и отсрещния "доволен ша остане".Приятелство по нашенски.Да сме живи и здрави,карай да върви.Да не спамим повече!
:partyman:
+1
RgIvoD - помощник
Съжалявам че попитах нещо свързано с темата, явно това е поле за изява на определен кръг от специалисти, а не форум за взаимопомощ...
Avas_co - майстор
Уф, тука пак разни драми се разиграват, не е истина.
Сега, аз подкрепих Ковеслав за вида на машините и си стоя на мнението, аз винаги съм смятал, че търговския вид е много важен, нали той продава, някак си не върви да търсиш един куп пари за труд, пък да работиш облечен с парцали и с плетени обувки, а инструмента да ти от всичко по левче.
Има го и другия вариант, винаги се сещам за ИКЕА, е там нямаше как да се свърши целия обект от една фирма за моята област, еми служителите на една от другите фирми се явиха на обекта с чисто ново работно облекло и обувки на Бета, няколко дни ги гледах как се въртят и нищо.В даден момент отидох при тях и ги питах дали имат нужда от съдействие и те ми не, ОК, но ми направи впечатление освен новото работно облекло, че са хвърлили до ..... и чисто новички сандъци за инструменти пак на Бета, с неизползвани никога комплекти инструменти пак на Бета."Пичове, чисто новички ли ? " и те "А не бе, ние ги мием тия инструменти". Ами накрая, аз и моя екип им оправихме бакиите.
Сега и аз не работя с клещи от 2,50 и така нататък, и аз съм с някакъв Книпекс и Виха, за клещи, отвертки на Вера и ключове и трисчотки на Проян, но колкото и да ги мия няма как да го постигна тяхното, работното ми облекло, на мен и екипа ми, не е евтино също, но си личи от далече, че са видяли доста бой, та ... Работата малко е и така, и така.
RgIvoD - помощник
Каквото и да си говорим, най-малкото е непрофесионално, добър специалист и т.н да дойде дрипав и омазан яко с платинени обувки и да се очаква че ще има различно отношение към работата си. То той за вида си, да не говорим за инструмента, с който си вади хляба не хае, камо ли за изработката... Нищо лично, но според мен е недопустимо и несериозно фирма претендираща за нещо повече от гаражно производство да не може да си облече поне еднакво работниците. Или се получава нещо, като във вица " - то и тате може и аз мога, но козата си сака пръч."
gogo7777 - майстор
Интересно е как умело смесвате професионалиста с пишман майстора......кога как ви е кеф. Питате за машините как работят, да не са скъпи щот ще ги ползвате два пъти у годината, а ся накрая визията била най-важна :lol: ......абе да ви се неначуди човек. :lol: Дай да се разберем....който пита да казва дали ще работи с инструмента или ще го слага на секцията....до глобуса :)
Голям човек е дакела........
agj - майстор
RgIvoD написа:
Нищо лично, но според мен е недопустимо и несериозно фирма претендираща за нещо повече от гаражно производство да не може да си облече поне еднакво работниците.
...или пък да им купи по едно KEMPPI ,хем убаво хем качествено ! :-D
dragozow - майстор
agj написа:
RgIvoD написа:
Нищо лично, но според мен е недопустимо и несериозно фирма претендираща за нещо повече от гаражно производство да не може да си облече поне еднакво работниците.
...или пък да им купи по едно KEMPPI ,хем убаво хем качествено ! :-D
Това фирмаджиите са като бакшишите. Повечето купуват Кемпи със силно нежелание. Иначе ги има и двата момента, добре облечени и оборудвани, но некадърни или мързеливи или обратното. Всеки уважаващ се майстор има хубав инструмент, който му е удобен и му спестява труд и време.
koveslav - майстор
gogo7777 написа:
Изобщо не се притеснявай за избора на машината която имаш.....тя е професионална :wink:
Колега.....айде да не ги смесваме тогава....... :D :D :D Ти го каза!

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: