• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
torbalan - Дървен философ
Ако не ви плаши прогнозата за времето - 09.12.2012 тук

Предварителна програма:

08:00 - отпътуване от софия
11:00 - палене на барбекюто
11:30 - начало на тестовете
...

Един ще трябва да остане трезвен, за да върне компанията обратно :)

Жената каза, че може, ако съм сложил улуците до тогава ;)
idunno - специалист
Аз съм за.Ще взема буса, лошо,че е товарен и мога да взема само още двама.
valiopeshev - напреднал
dragozow, утре отивам да купя ARC-200 от магазина в Пловдив. Я моля ти се ми кажи носенето на сервиз на всеки 6 месеца за чистене на прахоляка, отпаднало ли е от гаранцията? Струва ми се, че някъде из форумите видях такова нещо? Вярно ли е? :?:
Челини - помощник
Не може ли това съревнование да стане в центъра на България далеко еднакво за всички, а може ли да го направим с цел не да си докажем инверторите, а да покажем ,че имаме сърца не само за нашите деца, но и за тия които ще се събудят на Коледа сами гладни камоли с подарък
Последна промяна от Челини на ср дек 05, 2012 8:26 pm, променено общо 2 пъти.
Челини - помощник
Чистенето е като душа който си взимаш всеки ден, винаги си издухвай инвертора след заваряне дори без работа с ъглошлайфа един вид хигиена, ще се учудиш що прашолия може да издухаш
MamaMy - майстор
A не може ли да го обърнем и на предизборно студио и на политическа агитация и да пуснем и един референдум?
Айде стига глупости. Много се дразня когато някой изкача от дупката си и почва да дава наклон на група к*рове. Като иска някой да организира някакво мероприятие, то той го почва от начало, а не да се качва на борда само при готова вълна. :evil:
Челини - помощник
Аз отговорих и започнах от сърцето си явно ти винаги мислиш отзад напред и отзад отново
Челини - помощник
Имах предвид децата от дом майка и дете братле, които на пустата коледа ще са дори без телевизор да гледат коледната програма, не ми дреме за изборите дреме ми какво да направя за тия деца които на връх коледа ще търсят подарък, но нищо няма да намерят
MamaMy - майстор
Като си толкова загрижен, че искаш да включиш групата ентусиасти с електрожени които дори не познаваш в благотворителната си акция, купи на децата по един електрожен! Като няма да гледат телевизия поне да позаваряват на коледа.
Пич, простееш. Какво общо видя в децата сираци и заваряването или в групата готвеща се да се събере на тестове? Това не е ли да скочиш на гребена на чужда вълна? Ако си имал такава загриженост за тези деца, Да си им купувал по един телевизор на месец. Сега всяко да има телевизор. Големи хуманисти се въдите все такива като теб и все по коледа и нова година. Къде мишкувате извън тези празници? Защо все пробвате да правите с чужда пита помен? Нямам против тези деца. Само, че знам къде се намира ДМСДГ в нашия град. И го знам през цялата година. И го знам защото ходя редовно, но теб не съм те виждал там. Ако няма какво да споделиш по майсторската тема инвертори, напусни. Можеш да се изхождаш в собствена тема. Който прояви желание, ще се включи освен ако не прочете моя пост. Тогава ще се замисли колко сте искрени ти и такива като теб. Дали да си даде средствата на такива събития и дали те ще достигнат децата или да иде на място, да попита от какво имат нужда и да им го занесе и раздаде лично.
Челини - помощник
От 3 години нямам телевизор и не ми липсва и не искам да знам какво се случва в България инвертор имам и всеки ден го пробвам предимно на аргон телевизора ми радва сираците в Добрич ще ми се да имам повече
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: