• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Челини - помощник
[quote="MamaMy"]Като си толкова загрижен, че искаш да включиш групата ентусиасти с електрожени които дори не познаваш в благотворителната си акция, купи на децата по един електрожен! Като няма да гледат телевизия поне да позаваряват на коледа.
Пич, простееш. Какво общо видя в децата сираци и заваряването или в групата готвеща се да се събере на тестове?.......... Така е простея докато ти отговарям
Krass - майстор
Челини, какво искаш всъщност и защо точно в този форум, в тази тема и по този начин?
agj - майстор
По спокойно бе MamaMy ,нищо лошо не е казал човека ,вместо да приемете идеята която хич не е лоша Вие го ругаете !Ами те и политици телевизионери се сещат за благотворителност пак само по коледа ,и вместо да изпоркате няколко дамаджани вино и оплюскате 5 кила пържоли ,може за го изкарате и по скромно и да има и някой лев и за бедните деца…
MamaMy - майстор
Идеята веднага я подкрепям ако беше месец август и каже "Вместо да ходя на море, дарявам тези пари на децата от дом..." Той обаче действа точно като политик. Скача по празниците и вика "Трябва да дарите... Как така ще празнувате? А децата?" С две думи ние да се почустваме засрамени и гузни, че ще празнуваме и да дарим. А идеята е негова. После ще излезе, че е точно някой политик яхнал народа и го обяздва. Ако беше някой коректен потребител щеше да си пусне отделна тема. Той издебна най-популярната тема и скочи като ястреб на мърша. Много ги обичам такива. :evil:
Челини - помощник
Krass написа:
Челини, какво искаш всъщност и защо точно в този форум, в тази тема и по този начин?
Жалко много жалко ,все пак живи и здрави
Krass - майстор
MamaMy написа:
Идеята веднага я подкрепям ако беше месец август и каже "Вместо да ходя на море, дарявам тези пари на децата от дом..." Той обаче действа точно като политик. Скача по празниците и вика "Трябва да дарите... Как така ще празнувате? А децата?" С две думи ние да се почустваме засрамени и гузни, че ще празнуваме и да дарим. А идеята е негова. После ще излезе, че е точно някой политик яхнал народа и го обяздва. Ако беше някой коректен потребител щеше да си пусне отделна тема. Той издебна най-популярната тема и скочи като ястреб на мърша. Много ги обичам такива. :evil:

:2thumbs:
dragozow - майстор
valiopeshev написа:
dragozow, утре отивам да купя ARC-200 от магазина в Пловдив. Я моля ти се ми кажи носенето на сервиз на всеки 6 месеца за чистене на прахоляка, отпаднало ли е от гаранцията? Струва ми се, че някъде из форумите видях такова нещо? Вярно ли е? :?:
То е препоръчително, безплатно и не е задължително. Гаранцията ти важи и без да го носиш никъде. Препоръчително е да го продухваш понякога. Ако си отварял компютър..знаеш какво е вътре. За Пловдив побързай, има само две машини, следващите ще дойдат след 15.01.
torbalan - Дървен философ
:?
valiopeshev - напреднал
dragozow написа:
Днешен разговор с клиент по телефона:

Той: Ало, добър ден. Искам да питам нещо за заваръчните машини.
Аз: Да, питайте.
Той: Абе има едни WSM 200 ги продават на пазара за 400 лв(май в Димитровград каза)...добри ли са?
Аз: Ами стават ако нямате претенции за качеството, окомплектовката и сервиза.
Той: А какво ще се случи ако се счупи и може ли да се оправи.
Аз: Ще ходите по сервизи, в повечето случаи подлежи на ремонт. Ако искате аз имам машина с подобни параметри, с по-добри показатели, по-хубави кабели...ще направя и отстъпка, може да я вземете на 470 лв. С две години гаранция.
Той: Много ми е, ще си взема от тези на пазара.
Аз: Ами ок, вземете го тогава.
Той: Благодаря, до чуване .
и т.н.
А на мен ще направиш ли отстъпка?
dragozow - майстор
0898798624(Калоян). Принципно който не ми се е обадил на него не съм направил отстъпка за всичко каквото се продава при нас. За съфорумци цените са по-тънки от показаните на сайта, ще взема да платя на администратора за едно банерче. Отстъпките зависят от моята цена, дали го внасяме директно и от количеството което имеме на склад. Специално за ARC 140 и 200 има само няколко бройки, а новите ще дойдат след 15-20 януари.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: