Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
SEV - специалист
fore написа:
Иванов ще купи той .............ма щом вярваш добрееее ! :prayer:

:lol:
Ако визираш мен,теглих кредит :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Да си по-спокоен.
dragozow - майстор
SEV написа:
Благодаря за уточнението,звънях Ви около 11 часа,телефона ми завършва с 653,утре смятам пак да се обадя за други неща.Дано да е удобно,живи и здрави.
Звънни на на мобилния от подписа и ще се разберем.
SEV - специалист
dragozow написа:
SEV написа:
Благодаря за уточнението,звънях Ви около 11 часа,телефона ми завършва с 653,утре смятам пак да се обадя за други неща.Дано да е удобно,живи и здрави.
Звънни на на мобилния от подписа и ще се разберем.
Точно на него звънях :)
dragozow - майстор
11:18 съм върнал обаждане, според телефона ми е давало заето.
fore - майстор
Драгозов, няма нищо против да ти върви бизнеса, ама дай да не превръщаме Форума и Темата в личната кореспонденция на Аргомарет. Щото стана повече от спам. Пишете си кой кога е звъннал на другия на лични. :prayer: :)

SEV, абе и аз купувам доста излишна техника но го правя с наличната си заплата. Даже напоследък гледам и да заделм нещо щото се понасрах вече с тия инструменти. Добре че Жената поне заделя.
Та някакси и това с кредита не го вярвам че някой ще купи нещо за 1000 лева, ако може да го вземе за 200 и да му върши същата работа. Аз нали има Маска от Драгоза и си е идеална.
Та ако ще работиш Професионално с тия маски мога да го разбера, но за любителски цели да кажеш -взех кредит и купих най скъпото, не го вярвам. То вярно че хората вземат кредити и за какви ли не глупости. Маската си е важна и е оправдано да бъде профи ако ще изкарва пари. А ако е само за 2 заварки в годината да се връщат 500 лева не го виждам.
Но знам ли........ :?
iivanov написа:
К'во , не можеш да преживееш , че някой ще даде повече за маска , отколкото ти за супер дупер хипер мега инвертора Райдер ли ? При това не какъв да е Райдер , а с платки КЕНДЕ . :-D
Продуктите на Фрониус са заваръчни апарати! А на маските само надписа е Фрониус! Маските се произведени от Оптрел !Така че реално си си купил продукт на Оптрел.

И какво излиза Иванов, че моята машина е Кенде вътре, а маските на Фрониус са Оптрел. Така че......... :)

И майче ти завиждаш на Кендето .....щом все ти е в устата.
iivanov - майстор
fore написа:

И какво излиза Иванов, че моята машина е Кенде вътре, а маските на Фрониус са Оптрел. Така че......... :)

И майче ти завиждаш на Кендето .....щом все ти е в устата.
:lol: :lol: :lol: Да завиждам? За Райдера с платки Кенде? И въобще, къде си тръгнал да съпоставяш символа на качество Оптрел с производителя на масовки Кенде? Утре, ако решат, че пазарът на инвертори се е наситил, същите ще почнат да правят редосеялки.
dragozow - майстор
Драгозов, няма нищо против да ти върви бизнеса, ама дай да не превръщаме Форума и Темата в личната кореспонденция на Аргомарет. Щото стана повече от спам.
Точно ти да ми говориш за оспамване на темата...
Както и да е, намерихме се с колегата и говорихме.
fore - майстор
Аз, не аз -Спам, до сега не съм си водел телефонните разговори през темата по часове ! Така че ти вече ме отвя само с това. :wink:

----------
Иванов, Кенде прави, превело е и ще прави захранващи устройства и инвертори и всичко свързано с тях. Имат официален сайт и са име което се се е наложило в тази сфера. Ползват класически схеми. И цените са им конкурентни.
Така че Редосеалките незнам къде ги наблъска тук ! Явно ще ползваш такава и ти се върти в главата. :) :prayer:
nikolson - майстор
цитат написа:
При това не какъв да е Райдер , а с платки КЕНДЕ .
Продуктите на Фрониус са заваръчни апарати! А на маските само надписа е Фрониус! Маските се произведени от Оптрел !Така че реално си си купил продукт на Оптрел.
И какво излиза Иванов, че моята машина е Кенде вътре, а маските на Фрониус са Оптрел.
Да сравняваш Кенде/Райдър с Фрониус е все едно да сравняваш Лада с..., айде ти си го сравни. Оптрел го знаят всички, Кенде може да го объркат и с бонбони. :lol:
fore - майстор
Не сравнямам нищо !!! :prayer:

Показвам че за изработката и на други маркови стоки се ползват услугите на доказали се фирми.

Тоя Оптрел не съм го чувал, че и други не са го чували като ги питах. Ама Кендето са ...... :)

Бонбони :shock: , по скоро Нутрасуит или Аспартан Е951 ............Ама е вредно. :lol:

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: