Понеже се получават глупави недоразумения да кажа нещо. На никого не съм отказал отстъпка, но ако може да ми се обаждате предварително. Телефона ми е 0898798624(Калоян), питайте без да се стеснявате, звънете когато ви е удобно, ако не вдигна вероятно ще ви набера след 5-10 минути. Понякога не мога да дам отстъпка на даден продукт, това зависи от моята наличност, търсенето, следващото зареждане, курса на долара, съотношението на звездите и т.н. Получават се глупави ситуации в които човек е дошъл да купи, иска отстъпка, аз не мога да дам и се чудя как да не го разсърдя. За това звънете ми преди това и питайте. Конкретно от сините заваръчни машини ще има около 15.01, за тях има добра и лоша новина, ще гледам да остане само добрата, но всичко е въпрос на сметки. Повече ще разберете като пристигнат. Доставям и всичко по поръчка от BenRoyal (машините от Германия) с гаранция, срока за доставка е около 15 дни.
Искам да попитам, след като свърша заваряването, дали мога да го изключа веднага или трябва да почакам малко да го подуха вентилатора?
В един шкаф намерих един пакет бронзови електроди с които преди години заварявах неръждавейка и чугун със самоделен изправител. Ще опитам да заваря с тях мед, но трябва да ги изсуша, а не ми се използва фурната на готварската печка, може да има вредни изпарения. Дайте някоя идея или да търся да приспособя някоя стара фурна за целта?
Между другото в Мосю Бриколаж видях да продават кабели 25 кв. мм на цена 169 лева за 5 м. Значи само за кабелите би трябвало да дам 338 лева без ръкохватка, щипка и байонети за свързване ако ги купувах отделно!