Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow - майстор
Тези ако нямат не търси по другите сервизи на MTD:
СД Провита 92
гр. София
жк Люлин
бул. Захари Стоянов 40
тел./факс 02/925 0973,
0887 517 817

Тук има заместител на оригиналния, айде и да черпиш:
http://www.instra-parts.com/index.php?o ... Itemid=103
forski - специалист
Почерпката е най малкия проблем, снимката по-горе я взех от същия сайт, ама нали гледам уж да е оргиналдъ и да пасне от първия път, че да не правим само оборот на ЕКОНТ нагоре-надолу :lol:
Ще им звънна да ги разпитам дали са сигурни че ще стане и ще поръчвам, сервиза в Пловдив от който ми го предлагат на цена 36лв.пак е на въпросната фирма Провита.
dragozow - майстор
Провита в София са най-заредени с части. Инстра предлага заместители на Oregon, написали са и размерите.
iivanov - майстор
Встрани от темата , ама тия от инстра изпълняват ли поръчки на дребно.Щот местните търговци си зареждат някакви продукти и като ги питаш за нещо, дето го нямат, почват да правят едни фасони,да ти обясняват, че няма смисъл и всячески да ти наложат своето.Примерно орегонска корда няма, няма им я и присадката за гориво, и т.н.
dragozow - майстор
През сайта си продават и на дребно, иначе работят главно с търговци. Звънни и ги питай, на мен са ми поръчвали неща които нямат, но като пазарувам на едро. Пък и шефа им го познавам от 20 години, тогава бяхме малко фирми, които се занимават с такива неща.
mitko64 - майстор
Я и аз да се консултирам, че заглавието на темата ми се струва подходящо! Решил съм да си правя метално куфарче за бормашинка Sparky 100Е и искам за дъното и капака да залепя дунапрен, да не дрънчи вътре. Какво лепило да използвам за лепене на дунаптен към метал(алуминий)? Хелметексовите стават ли(да не разложат дунапрена)?
mitko64 - майстор
teon написа:
...стават...
Благодаря! Купих някакво на Moment и утре ще пробвам.
stan73 - майстор
Всъщност е на Хенкел, а серията продукти е "Момент"...
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Всъщност е на Хенкел, а серията продукти е "Момент"...
Всъщност да, има някакво хилаво лого на Хенкел. Иначе с големи букви пише Universal Classic.

Тема "Лепило за метал" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: