n_a написа: А тяхната знае ли?Защо цитираш мен...питай него(filmatoplo).
Не ми се влиза в диалози...само ще кажа , че при изпичането на една палачинка се отнема температура от плочата.Чугуна , има свойството да акумулира в себе си по голямо количество топлина. Затова е важна и дебелината на плочата , колкото по дебела , толкова по добре. Емайлирането на чугун , се извършва по специална технология...именно заради температурните разлики , които в определени моменти са с големи амплитуди.Чисто технически, съчетаването на чугун и емайл е доста трудно и и проблемно. Причината за това е, че и двата материала са с различни разширителни коефициенти и след изпичане, емайла се напуква. Емайлираното покритие се постига чрез електрофереза. Мога да пиша с часове...но толкова ти стига. За да разбереш , че не е необходимо да се включваш във всяка тема , след като няма какво да кажеш.

Последна промяна от p.v.x на съб апр 09, 2016 11:20 pm, променено общо 2 пъти.