Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
Chainsaw написа:

Единствения ми апел към хората,които ще си купуват машина е да не четат тая тема,защото ще си загубят времето и няма да разберат,аджеба защо тая точно машина.
Единствения начин да ти помогне тая или накоя друга тема или пък каквто и да е форум е да знаеш кво искаш и как да го откриеш!
gogo7777 - майстор
ПСЕВДО-ЗАВАРЧИЦИТЕ написа:
.........
Пораснали пилци - нае*али квачки Изображение
fore - майстор
Както във всяко производство има фира, така и в тази тема има спам. Въпроса е първо четящият да знае какво търси в темата. И тогава ще намери отговора за себеси. Някой четат темата за да се образоват за в бъдеще. Други търсят да купят машина и за това четат подобни теми. А трети ........ :) И така.
Така че в темата има достатъчно инфо за този който го търси. Има и други теми с подобна информация тук.
За останалите, никой не може да им помогне дори инфото да е систематизирано до избора на 5 марки инвертори с всичките му снимки и обяснения. То тогава няма да е тема, а статия.
Друг е въпроса че на някой от пишещите тук им изнася темата да върви само в една посока.
дайте некви идеи с какво да смена стариа електрожен. ще ми се да по лек от саксиата в момента и да заварева като хората. нещо до кам 400 кинта или малко отгоре а може и по евтино. придварително благодарим.
agj - майстор
ПРЪЧА написа:
дайте некви идеи с какво да смена стариа електрожен. ще ми се да по лек от саксиата в момента и да заварева като хората. нещо до кам 400 кинта или малко отгоре а може и по евтино. придварително благодарим.
С тоя як бюджет каквото и да си вземеш все ще върши работа.Можем да ти предложим да се озърташ за машинки от АИГ,Вики Б,Аргоматкет,ИЗА,и.тн.
plamen6703 - майстор
ПРЪЧА написа:
Няколко години ползвам електрожен от "Аргомаркет" https://www.argo-market.com/Products/Category/49 и за тия пари с едно рамо от Драгозов можеш да купиш два електрожена :-D
Наскоро си купих от "АИГ" много добра машина DEL MMA 200 http://www.aigwelding.com/AIG_Brochure_ ... s_2017.pdf От което и да е от двете места да купиш няма да сгрешиш, отличен сервиз и безпроблемна гаранционна и следгаранционна поддръжка!
Не знам откъде си, но прегледай и тук viewtopic.php?f=56&t=59456 заслужава си на място да видиш за какво става дума и да прецениш дали те устройва като машина! :partyman:
cat - специалист
agj написа:
ПРЪЧА написа:
С тоя як бюджет каквото и да си вземеш все ще върши работа.Можем да ти предложим да се озърташ за машинки от АИГ,Вики Б,Аргоматкет,ИЗА,и.тн.
Колега аз ще ти предложа нещо по различно . Вземи си комбинирана машина телоподаващо и електрожен знам че парите заедно с бутилка и редуцир стават двойно но си заслужава а и бутилката и редуцира може да не се купуват веднага . Домашните майстори често работим с ръждави железа а и често работим в двора там електрожена е незаменим обаче когато се правят по фини неща там телоподаващото е много по добро .
agj - майстор
cat написа:
Домашните майстори често работим с ръждави железа а и често работим в двора там електрожена е незаменим обаче когато се правят по фини неща там телоподаващото е много по добро .
За фини неща,най доброто е ВИГ.Всяка ВИГ машина е комбинирана с ММА.За мен тази комбинация е най добра ,освен това обхваща и почти всички метали и сплави които могат да бъдат заварени.
Pansim1 - специалист
cat написа:
Домашните майстори често работим с ръждави железа а и често работим в двора там електрожена е незаменим обаче когато се правят по фини неща там телоподаващото е много по добро .
Подкрепяйки мнението на agj, ще допълня, че телчарката е добра където се иска производителност. Ако правиш десетки метри шевове - незаменима е. Но в крайна сметка всеки сам решава.
cat написа:
Колега аз ще ти предложа нещо по различно . Вземи си комбинирана машина телоподаващо и електрожен знам че парите заедно с бутилка и редуцир стават двойно но си заслужава а и бутилката и редуцира може да не се купуват веднага . Домашните майстори често работим с ръждави железа а и често работим в двора там електрожена е незаменим обаче когато се правят по фини неща там телоподаващото е много по добро .
благодара даи линк към такава машина да вида марка и цена да знам какво да тарса.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: