• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
migatronic написа:
Точно заради сервиза искам да я купя от България защото ще я използвам за вкъшти.Миналата седмица един дистрибутор тук в Испаниа ни докара ESAB Buddy Arc 180 цената му е 349 евро с 2г. гаранциа и съшто е произведен в китай,мислех и за нея но занеса ли я в Българиа знаеш какво става с гаранциата.
ESAB Buddy Arc 180 го има и в Б-я цената му и тук е горе-долу същата 600-700лв.гаранцията също е 2 год.
migatronic - напреднал
Електрожена ще митрябва вкъщи да си направя входна врата някоя решетка и други такива дреболии,няма да ползвам електроди по голями от 2.5 затова търся по малак е-н и питах за ARC 140,viki 145 или Gysmi 160P.Кой може да ми препоръчате.
agj - майстор
migatronic написа:
Електрожена ще митрябва вкъщи да си направя входна врата някоя решетка и други такива дреболии,няма да ползвам електроди по голями от 2.5 затова търся по малак е-н и питах за ARC 140,viki 145 или Gysmi 160P.Кой може да ми препоръчате.
Най добре Дрогозов да ти каже но според мен ARC 140!
sek.1 - специалист
migatronic написа:
Бягай далече от Джисми ! Вземи си китаеца няма да съжаляваш .
migatronic - напреднал
И аз съм се ориентирал към китайчето, мисля че неговите показатели са най-добри.
А пък из форума някъде бях чел, че на българските "Viki" само кутията им е българска... а платката китайска.
MrMurdjo - майстор
Аз като гледам, колегата търси някакъв по-специален електрожен - инвеНторен. Превеждам си го като електрожен за изобретатели :)
agj - майстор
migatronic написа:
И аз съм се ориентирал към китайчето, мисля че неговите показатели са най-добри.
А пък из форума някъде бях чел, че на българските "Viki" само кутията им е българска... а платката китайска.
Да така е ! И не само на Вики ами и на доста друг бг.производители на инвертори !
sek.1 - специалист
agj написа:
migatronic написа:
Да така е ! И не само на Вики ами и на доста друг бг.производители на инвертори !
Ами не се връзва сметката да произвеждаш тук пробвано е . Повечето платкаджийници са с технология на повече от 30 години качеството на платките които вадят е меко казано незадоволително а цената е сериозна . Тук китайците ни бият от всякъде като качество и цена . Само едната кутия на ДЕЛ струва тук 70 лева .
dragozow - майстор
Не излиза сметката да произвеждаш в България.
agj - майстор
sek.1 написа:
agj написа:
migatronic написа:
Ами не се връзва сметката да произвеждаш тук пробвано е . Повечето платкаджийници са с технология на повече от 30 години качеството на платките които вадят е меко казано незадоволително а цената е сериозна . Тук китайците ни бият от всякъде като качество и цена . Само едната кутия на ДЕЛ струва тук 70 лева .
То това е ясно ,въпроса е че хората трябва да знаят истината като купуват нещо ! Няма нужда да адвокатстваш на тая или оная фирма!
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: