Ти за тия пари какво очакваше? Може да му сложиш една лепенка Фрониус и да се фукаш. 

пет юни 28, 2019 4:51 pmvlax написа: MamaMy честито,със здраве да го ползваш.Мерси!
ПП Тез снимки, що тъй са размазани всичките?
![]()
nikolson написа: Ти за тия пари какво очакваше? Може да му сложиш една лепенка Фрониус и да се фукаш.Ами очаквах да работи поне като хасковското менте за по-малко пари, а то се представи значително по-добре. Очаквах да послъгват с тока, но там е почти добре. В случая не търся работа с дебели електроди. За тях си имам трансформатор. Остава всичко на кантар.![]()
пет юни 28, 2019 4:38 pmMamaMy написа: ...Тези ли имаш предвид? Ако не - би ли посочил линк за кой хасковски става въпрос?
Може би трябваше да взема минито от Хасково. За него съм сигурен че пали добре базични. Подарих такъв на един приятел и е значително по-добър. Има си дисплей което не е кой знае каква екстра, но при честа смяна на различни електроди поне можеш от разстояние да се ориентираш как си с тока. ...
dragozow написа:Тока е реален, никога не сме лъгали с товаКато питах за тока имах предвид, дали например, ако потенциометъра е настроен на 90А те са 90А. Щото имам наблюдение на моя хасковски, че деленията на скалата на потенциометъра и показанията на лед дисплея не съвпадат. Реалният ток измерен с амперклещи съвпада с този на дисплея само при около 100А. Ако дисплея показва 20А, токът измерен с ампереклещите е 40А. Ако дисплея показва 200А, реалния ток е 180А.
eic-idimitrov написа:Дисплеите са за ориентирДа, просто едно число. Но в един момент човек, ако няма подходящ уред за измерване на тока, може само да си мисли, че заварява със 90А, а те да са примерно 75А. После се чудим такива като мен любители-пишман заварчици що не вървят базичните. На мен също ми е трудно с тях и все увеличавам тока, но то зависи много и от ръката, а на моята много рядко й се налага да прави заварки
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: