• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogo7777 - майстор
и съм много доволен от Норд-а. Не са най красиви заварките, но почти няма шлака и става супер здрав шев.
НОРД-а си е екстра. Шлаката е малко щото електрода е базичен и част от обмазката участва в твърдия разтвор (сплавта) на заварката.
Ivcho01 - помощник
Искам да благодаря на г-н dragozow за указаното съдействие при закупуването на един ARC200. Хората в магазина бяха много любезни също.
torbalan - Дървен философ
Честито!

Тъкмо наближава сезона на асмалъците!
pansim - майстор
Ivcho01 написа:
Искам да благодаря на г-н dragozow за указаното съдействие при закупуването на един ARC200. Хората в магазина бяха много любезни също.
Абе в този форум, не е ли забранена рекламата, особено скритата? :?
ZEDYCUS - майстор
Е, тя много скрита тази реклама. Човека се е регистрирал 2008 година, да прави реклама на Драгозов сега? :-D
:partyman:
pansim - майстор
ДА!
Потребител с едно единствено мнение, какво да си помисля?
torbalan - Дървен философ
Ми аз колко мнения имам, че и аз съм доволен от Драгозов!
Сигурно и аз за да му правя реклама съм се регистрирал ;)
dragozow - майстор
Потвърждавам че не познавам човека, само съм говорил по телефона с него и не съм го карал да пише каквото и да е. Приемете че има много потребители които четат без да пишат.
Ivcho01 - помощник
Ехо спокойно, не познавам dragozow и моето мнение не беше с цел реклама! Просто споделям ВПЕЧАТЛЕНИЕ от това, което се случи. Регестриран съм през 2008г. и мненията ми както и паролата ми са променени поради смяна на софтуер или нещо подобно на форума.
пп. никой не ме е карал да пиша нищо. Пиша за това което ме впечатли. Електрожена го пробвах работи, НО аз не мога да работя с него (все още) и затова не споделям мнение за него.
Ivcho01 - помощник
torbalan написа:
Честито!

Тъкмо наближава сезона на асмалъците!
Мерси! Първо трябва да се науча да го ползвам и затова сега се чете и после ще има железа и електроди слети в едно. :rolleyes:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: