• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 56
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dido uzunov - специалист
Ето какво си купих. Да ли е добра не знам, но за сега съм доволен. Снимките са малко калпави.

Прикачен файл

IMG_0614.jpg
IMG_0614.jpg (100.38 KиБ) Видяна 1987 пъти

Прикачен файл

Изображение0409.jpg

Прикачен файл

Изображение0393.jpg

Прикачен файл

Изображение0392.jpg
themechanic - специалист
Утре мисля да ходя на Битака и да си взема една китайска за 40лв и ако не ми допадне касетата в последствиуе да я сменя с ей тази например :https://www.aliexpress.com/item/Big-vie ... 5e0d723a3b
Стига да съвпаднат размерите де...
dragozow - майстор
Не разбирам защо ходите на битака след като с отстъпката за форума ще си купите евтина и работеща маска с външна батерия за 44 лв с две години гаранция. Да си купиш маска от битака, да я изтърбушиш и да си купиш панел от Алито е безподобна глупост за хора без работа без да искам да обидя някой. Хубава маска с голям визьор, оптичен клас 1/1/1/2, външна батерия, 4 сензора, мек държач с много настройки и гаранция до 2020 година струва за форума 109 лв. Не разбирам за теоритично спестени 5 или 10 лв защо се занимавате. Има и други колеги с добри цени и продукти.
themechanic - специалист
@dragozow не се сърди но въпроса е принципен, лично аз смятам че "безплатен обяд няма", всеки търговец си залага някаква печалба и дори на братовчет си не може да си позволи да даде нещо без надценка.
Иначе модела на битаковата маска е този: https://www.aliexpress.com/item/Solar-b ... 54a3994cd3
изпробвах я с 4 електрода 3,2 базични, работи перфектно,
ако бях си я поръчал от алито естествено в/у тази сума щеше да има 20% ДДС и 12 лв митническа такса, което вече става "дявол на магаре. Сега обаче че чудя какво да го правя стария шлем, и се сетих да го превърна и него в соларен. Поръчах си от алито филтър за новата маска но вече с две батерии ето този модел: https://www.aliexpress.com/item/Welding ... 697e3a8a3b
а стария ще го монтирам на стария шлем, прозорците и на двата са едни и същи 110/90мм. Търсих филтър с 4 сензора но са все за големия размер 114/133мм, цената е с 4-5$ по голяма, но и с два не е болка за умиране.
themechanic - специалист
Стана, филтъра на новата ми маска стана на обикновения шлем и все едно че е бил заводски с него от самото му създаване. Сега чакам да дойде новия с двете батерии за 15,32$ за да го сложа на новия шлем...
themechanic - специалист
Дойде новия филтър с двете батерии и си пасна идеално!!!
themechanic - специалист
dido uzunov написа:
Ето какво си купих. Да ли е добра не знам, но за сега съм доволен. Снимките са малко калпави.
Виждам че и твоята е само със соларна батерия, ако ти се дават петнайсетина долара можеш да и сложиш филтър с две допълнителни батерии, за да не си играеш и ти да правиш разни импровизации.
dragozow - майстор
@dragozow не се сърди
Не се сърдя, чудя се на ентусиазма. Ако е за евтино, при мен на черния Петък имаше маски на 35 лв с две години гаранция. Някои продават картонени за толкова.
profesionalist_wood - майстор
dragozow написа:
@dragozow не се сърди
Не се сърдя, чудя се на ентусиазма. Ако е за евтино, при мен на черния Петък имаше маски на 35 лв с две години гаранция. Някои продават картонени за толкова.

Привет как е. Чувам че имало криза в продажбата на електрожени из големите вериги па не знам... :?
Разгледждах сайта ти го но забелязах че няма ARC 200 :?
dragozow - майстор
Нормално е да има криза в големите вериги, при нас няма при заваръчните, складовите наличности са все по-големи. ARC 200 не го предлагаме вече, реално MMA 190HI е по-добра машина и е 200 лв надолу. Просто технологиите се развиват, цените стават все по-достъпни. Последното ARC 200 го продавахме два месеца, а преди година продавахме по няколко десетки месечно.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 56

Тема "Маски и шлемове за заваряване-всичко за тях и избор на маска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: