Аз вече се понаучих на трансформатора. Дай да ти пазя твоя, пък ще ти дам да се учиш на по-трудния. След това с твоя ще рисуваш. 

Прикачен файл
fanti написа:Колега, нима най-важния въпрос е колко електрода ще изгориш на максимален ток?
ПП . Абе колеги какво стана със съревнованието което щяхте да проведете ? Инверторна надпревара. Става въпрос на кого ще сръботи първа и на кого последна термозащитата без пренъсване с електрод 4_ка. Тук някъде го бях прочел това и ми е много любопитно .
fanti написа:Привет колеги . Бързам и аз да се включа към основната тема. Стария Т-р здаде багажа и ми е нужен нов зав. апарат. Естественно е да бъде инвертор. Изпочетох почти всичко в нета и се спрях на това http://www.argo-market.com/Products/Details/1325 . Удовлетворява ме качество =цена \ ако е реално разбирасе а това може да каже само г_н Драгозов\ Също ми хареса и 3 год. гаранция и сервиз и ремонтопригодноста на машинката . Надявам се също и това да е реално така както е описано. Нормално е и да поискам съвет от колегите \ експерти в това \ съфорумци зе евентоалния си избор данеби да съм пропуснал нещо или някоя друга марка от горепосочения модел. Ще съм ви благодарен много за съветите и идеите посочени от ВАС .Благодаря предварително.Ако няма да ползваш TIG функцията може да погледнеш ARC 200, там имаш по-дебели и дълги заваръчни кабели и 200 лв надолу. За всеки случай не купувай от пазарите или от търговци без адрес, защото да ти се случи това от горния пост е много вероятно.
ПП . Абе колеги какво стана със съревнованието което щяхте да проведете ? Инверторна надпревара. Става въпрос на кого ще сръботи първа и на кого последна термозащитата без пренъсване с електрод 4_ка. Тук някъде го бях прочел това и ми е много любопитно .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: