ZEDYCUS написа:Научих нещо ново.На страницата от линка, който си дал, най долу пише +. То и на кутията трябва да пише, но и аз си спомням, че на времето заварявах на +. Там пише и за сушенето - 2 часа на 300 градуса, иначе стават шупли и ако е резервоар пропуска. Пак най долу има и пространствените положения за заваряване.Това намерих за електродите- пише състав 19хром - 10никел. http://www.magmaweld.com/files/ei_308_l.pdf С какъв поляритет се заварява с тях.
dragozow написа:dragozow, тия от Хасково и те ли ги внасят готови?valiopeshev написа:Тия ментета ми се струва, че се правят и в България. Купуваш кутии за 200 А и елекроника за 140, слагаш я вътре и готово. Даже и в гараж става. Не е трудна работа. Тия които аз гледах лъжеха по метода на малките букви. Никой не е казал че 200 значи 200 А и айде готово. Сега по интернет съвсем лесно можеш да си поръчаш и платиш всичко в малки количества и да го получиш на митницата. Такива ми ти работи.Нищо не се прави в България. Китайците го правят същото на половината цена.