Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow - майстор
Има значение и има значение как са съхранявани. В повечето гаражи има една отворена незнайно кога кутия.
Илиянчо - напреднал
dragozow електроженчето като се включи от ключа веднага да заработва вентелатора.Как е направен постояно ли да работи
VID - помощник
И аз да се похваля.След голямо четене поръчах иза 150 и вчера пристигна.Тествах я с Вежен рутилов 2,5 и 3,2 и NORD базичен 3,2.Много съм доволен
Прикачен файл:
IMG_20201208_170301.jpg
IMG_20201208_170301.jpg (66.11 KиБ) Видяна 2070 пъти
Здравейте на всички. И аз да се похваля. Взех АИГ Дел 160 ,днес пристигна. Доста страници прочетох и доста излишна информация има както беше споменал единия колега,че само ще объркат някой четящ(като мен).Доста мнения бяха за трите машинки Argo/Del/Иза. Реших,че за дамашни цели Del ще ми свърши работа. Днес като пристигна и веднага първата работа да го пробвам :). Пробвах го със 2.5 рутилов 3.2 , изгорих 7-8 електрода държи се перфектно.
Прикачен файл:
IMG_20201219_131531_resize_58.jpg
Прикачен файл:
IMG_20201219_151027_resize_73.jpg
gogo7777 - майстор
Честито
Ама като видя дръжка на мобилен апарат....... :rolleyes:
съб дек 19, 2020 6:39 pmgogo7777 написа:
Честито
Ама като видя дръжка на мобилен апарат....... :rolleyes:
Не се бях замислил ,ама днес го разбрах ако имаше колан днес нямаше да го повдигам по на високо за асмата, ама както казвам пълно щастие няма.То се мисли малко ама :D няма нищо ще го приспособя :)
съб дек 19, 2020 8:03 pmvaco написа:
съб дек 19, 2020 6:14 pmmkd90 написа:
Здравейте на всички. И аз да се похваля. Взех АИГ Дел 160 ,днес пристигна. Доста страници прочетох и доста излишна информация има както беше споменал единия колега,че само ще объркат някой четящ(като мен).Доста мнения бяха за трите машинки Argo/Del/Иза. Реших,че за дамашни цели Del ще ми свърши работа. Днес като пристигна и веднага първата работа да го пробвам :). Пробвах го със 2.5 рутилов 3.2 , изгорих 7-8 електрода държи се перфектно.IMG_20201219_131531_resize_58.jpgIMG_20201219_151027_resize_73.jpg
Ако мога да задам този въпрос за цената на машинката колега ?

Колан можеш и сам да си добавиш. Пробиваш две дупки в двата края на горният капак където стърчи. Вземаш два карабинера от по малките и си приспособяваш колан. Може да си купиш от шивашки магазин колан на метър за сакове и други цели.
За цената не знам то има и от 110 лв има и от 2000 лв какъв е критерия за нормална цена на инвертор за дома и типично българска работа със недомлъвки.Казваш не става или друга марка и се приключва въпроса ,че не ми стана ясно от близо 400 страници.Другия път ако изгори или нещо стане със машинката ,ще ми препоръчаш нещо по така поне да знам,ама смислена цена ?,а за пробиването защо да пробивам капака ,че не ми е ясно колана може да се постави и по другначин.
АБВ потребител - специалист
Не ти става ясно от 400страници, защото никой не му се занимава да покаже нещо нагледно. Няма обективни и професионални мнения, отностно въпросните машини. Вземе някой един китаец, запали дъгата и после се почва, моето е най хубаво :) Нима ти неможеш да направиш разлика между сирене от 3 лв, и сирене за 16лв.килото.И двете стават за ядене, но вкуса на едното е в пъти по добър. Какво има толкова за чудене . :) Каква е разликата между един малък ъглошлайф от сините бошове за 250лв и райдер за 35лв, а сега де. И двете изглеждат по един и същи начин, и двете режат желязо. Едния я изкара няколко месеца я не.Другия ще забравиш кога си го купил. Е такива дребни нещица :)

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: