Извинявам се колега \pansim\за подвеждащата неразумна тема.Затова я написах с усмивка в \послепис\.От това което попрочетох до тукми стана донякъде ясно кое е важно и кое не чак толкова за инверторите[ и за ментаците продавани по пазари и нерегаментирани места ] поради простата причина че нямам опит с тези машинки а само със старите Т_ри.Затова поисках съвет от колегите специалисти като вас и то конкретно за тази машинка която избрах http://www.argo-market.com/Products/Details/1325 . Щом можете и да ги правите \инвертори\ бихте ли ми казали нещо от това което споменахте характеристики\ екстри _чип Тoshiba \дали са добри или има още по добри от тези представени в описанието за нея като компетентен.Разбирасе и г_н Драгозов може да се включи с мнение за продукта които предлага \ избрания от мен\. Нарочно избрах TIG 200 защото този метод е по специален \ако така мога да го нарека \ и имам желание завбъдеще да се науча .Смятам че съм доста добър с Т_ра а и все пак си е 2в 1 .Относно кабелите да видях че на ARC 200 предлагате2х5 м . на 25 мм2 а на TIG 200 по къси и тънки .Смятам че функциите са по важни отколкото кабелите .Имам нови кабелиот стария траф 50мм2 и ще сложа тях за да не греят онези. Прочетох и за цената
че за съфорумци и непрофесионално работещи с машинките цената ще е различна от посочената в сайта. Очаквам и други колеги които знаят или притежават такова чудо на техниката да се включат с мнения и идеи. Благодаря предварително.