Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Иван Златев - специалист
Абе пичове за белканто не сте ли чували бе..... кво се занимавате с магазини,тоя на дребно не давал оня на едро много скъпо излизало ..... незнам си кво.Отиваш в някое по-голямо белканто и си в рая на железарийте,аз отивам за 1 нещо а си тръгвам с пълен багажник за без пари... ще ти кажа 2 места доста са големи и има голям избор на джунджурийки,близо са едно до друго.От Голямо Конарско завиваш на дясно(на светофара преди отбивката за КАТ,улицата се води Геори Бенев) и тръгваш към стъкларския завод и се оглеждаш,едното белканто е още в началото като завиеш от дясната страна,другото е малко по-нататък преди прелеза от лявата страна.Не си давай парите.... а и в белкантото понякога има и готови неща само малко преработка и става точно това каквото му трябва на човек.Айде със здраве и дано съм бил полезен.Между другото пресата която си направил ми харесва.
bulhomes2 - майстор
Аз не съм чувал за "белканто". Като те слушам, предполагам, че говориш за пункт за изкупуване на метали.
Иван Златев - специалист
ДА,може и така да се каже :wink:
bulhomes2 - майстор
И къде му викате така, че да трябва всички да сме чували за това?
Иван Златев - специалист
Така казваме в Пловдив разговорно,че пукт за изкупуване на метали ми ни се струва твърде дълго за произнасяне :lol:
complast - специалист
Ние тука му викаме "Кореком".Лани ми трябваше червяк за една бетонарка и си намерих за 30лв.А един ми искаше 250лв.

Тема "Искам да си правя преса ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: