Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Благодаря на всички отзовали се.
Маската вече ми е ясна, ще се възползвам в скоро време.

А за електрожен gysmi/gys може ли да ми препоръчате сервиз, че спечелих един търг на gys 4000 нов но с някакъв дефект,
но вече съжалявам, като гледам колко видеа има за ремонти на този модел.

Поздрави
agj - майстор
пон май 30, 2022 8:20 pmEDI написа:
Дедо без автомаска не пипаше елжена....ако, че беше паспортчик и заваряваше по газопровода и компресорната станция в Странджа през 80-те.... :lol:
Ти научили се като дедо ти?
вт май 31, 2022 7:52 amborko1945 написа:
Благодаря на всички отзовали се.
Маската вече ми е ясна, ще се възползвам в скоро време.

А за електрожен gysmi/gys може ли да ми препоръчате сервиз, че спечелих един търг на gys 4000 нов но с някакъв дефект,
но вече съжалявам, като гледам колко видеа има за ремонти на този модел.

Поздрави
Колегата по форум Pansim май се занимава с ремонти
Krass - майстор
Гисмито не е много ремонтнопригодно. Нека Панайот да каже.
agj - майстор
GYSMI продаваше Драгозов. Имам спомени че е не е ремонтнопригодно.Май и затова ги спря от продажба.
dragozow - майстор
Бе може да го видим, но зависи какво му е точно. По принцип са скъпи и трудни за ремонт, иначе са им ок машините.
k0st4din - специалист
ср апр 27, 2022 8:48 amaig_welding написа:
ср апр 27, 2022 8:30 amk0st4din написа:

Много благодаря. Днес ще им се обадя на хората и може да отида направо в магазина им.
По-добре да ги изгладувам, но да взема нещо, което да знам, че ще ми бъде вярно.
Привет,

Препоръчвам гладуването само когато е за здраве! :yawinkle: Добре дошъл в магазина, потърси ме за кратка дискусия преди да направиш избора.

Поздрави,
Георги
Здравейте на всички,
първо попитах и ме насочихте, а сега вече съм горд собственик на aig 200A.
Видях се със собствениците. Много отзивчиви и мили хора. Пред мен разопаковаха електрожена, лично му оправиха кабелите, след което го сглобиха и опаковаха. Сто въпроса ми зададена с цел да не забравя нещо или да пропусна. Като за финал ми казаха, че винаги мога да им се обадя, ако имам въпроси. И не на последно място 5 г гаранция и дебели и сигурни кабели. Просто перфектно! Препоръчвам ги с 2 ръце и сърце! Благодаря ви, че ме насочихте, за да стигна до тях. Бъдете живи и здрави всички!
k0st4din - специалист
ср апр 27, 2022 8:48 amaig_welding написа:
ср апр 27, 2022 8:30 amk0st4din написа:

Много благодаря. Днес ще им се обадя на хората и може да отида направо в магазина им.
По-добре да ги изгладувам, но да взема нещо, което да знам, че ще ми бъде вярно.
Привет,

Препоръчвам гладуването само когато е за здраве! :yawinkle: Добре дошъл в магазина, потърси ме за кратка дискусия преди да направиш избора.

Поздрави,
Георги
Здравейте на всички,
първо попитах и ме насочихте, а сега вече съм горд собственик на aig 200A.
Видях се със собствениците. Много отзивчиви и мили хора. Пред мен разопаковаха електрожена, лично му оправиха кабелите, след което го сглобиха и опаковаха. Сто въпроса ми зададоха с цел да не забравя нещо или да пропусна. Като за финал ми казаха, че винаги мога да им се обадя, ако имам въпроси. И не на последно място 5 г гаранция и дебели и сигурни кабели. Просто перфектно! Препоръчвам ги с 2 ръце и сърце! Благодаря ви, че ме насочихте, за да стигна до тях. Бъдете живи и здрави всички!
BeTaTesTeR - специалист
Новия модел ли взе с големия дисплей и регулируемите функции Arc force и Hot start?
k0st4din - специалист
вт юни 07, 2022 9:32 amBeTaTesTeR написа:
Новия модел ли взе с големия дисплей и регулируемите функции Arc force и Hot start?
Да, него си го взех и е много красив.
Сега ще разучавам, какво ще се случва при увеличаване или намаляване на ARC force и HOT start. Аз смятам, че има някакви зададени стандартни настройки.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: